34015-d072df.jpeg
Set van negen Pat’ Patrouille voertuigen
-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Set van negen Pat’ Patrouille voertuigen

59,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Het perfecte cadeau voor uw kind deze kerst, deze set van negen Pat’ Patrol voertuigen zal zeker in de smaak vallen. Bestaande uit negen figuren met hun voertuigen, zal uw kind klaar zijn om mensen te helpen met deze vierpotige helden.

Deze set van negen voertuigen is het perfecte cadeau voor fans van de Patroller TV-serie! De set bevat alle negen voertuigen uit de serie, waaronder Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble, Skye, Everest en Tracker, en het exclusieve voertuig van Ryder. De voertuigen zijn compatibel met de actiefiguren uit de serie, zodat kinderen hun favoriete scènes kunnen naspelen. De voertuigen zijn ook compatibel met de rupsbanden en speelsets uit de serie.

Veel spelletjes om te spelen

Met deze set Patrouille figuurtjes kan uw kind veel spelletjes spelen en een verzameling beginnen met al deze hondjes. Deze set van negen Patrol voertuigen is perfect voor kleine fans van de beroemde tekenfilmserie! Elk voertuig is natuurgetrouw nagemaakt en heeft unieke kenmerken zoals sirenes en zwaailichten. Kinderen zullen dol zijn op het spelen met deze kleurrijke auto’s en vrachtwagens, en kunnen ze zelfs verzamelen!
34015-d072df.jpeg

Een compleet pakket voor fans van de beroemde animatieserie

De Patroller set van negen voertuigen is een compleet pakket voor fans van de beroemde animatieserie. De set bevat negen verschillende voertuigen, elk met een eigen Patrol-karakter. Kinderen kunnen alle avonturen van hun favoriete helden naspelen en op reddingsmissie gaan. Elk voertuig is uitgerust met zijn eigen accessoires en speciale functies om kinderen te helpen spannende reddingsscenario’s te bedenken. De brandweerauto van Marcus heeft een telescopische ladder om hoge plaatsen te bereiken, terwijl de politieauto van Chase een sirene en zwaailichten heeft om door het verkeer te navigeren.

Op schema!

Laat uw kind kennismaken met de wondere wereld van Patrol! Hij is altijd goedgehumeurd en zal hem momenten van onvergelijkbaar plezier en vreugde bezorgen, terwijl hij sterke waarden overbrengt.

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.