Dog Heroes verkeerstoren met miniatuurset
Dog Heroes verkeerstoren met miniatuurset
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Dog Heroes verkeerstoren met miniatuurset

99,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Grijp deze kans om dit speelgoed aan uw kind te geven, ze zullen het geweldig vinden! De Dog Heroes besturingstoren en zeven personages en hun voertuigen. Samen vormen ze de tekenfilms waar uw kind op tv naar kijkt en ze zullen er erg blij mee zijn.

Dog Heroes is een bordspel waarbij spelers in de huid kruipen van beroemde heldhaftige honden. De spelers moeten hun unieke vaardigheden gebruiken om mensen en andere dieren in nood te helpen. Het spel is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en kan door maximaal 4 spelers gespeeld worden. Leuk voor elk kind.

Dog Heroes verkeerstoren

De Dog Heroes verkeerstoren is waar deze honden zijn totdat ze een oproep krijgen om iemand te redden, een zeer belangrijk element in een Dog Heroes-collectie. Kinderen zullen dol zijn op spelen met de 6 heldhaftige hondenfiguren en de verkeerstoren die in deze set zitten. De figuren zijn compatibel met voertuigen en gebouwen en kunnen gebruikt worden om veel spannende verhalen te creëren. De controletoren heeft een deur die opengaat, een roltrap en een interactief bedieningspaneel met geluiden en lichten. Magni

Leuk en schattig!

De Dog Heroes besturingstoren met actiefiguurtjesset is spannend speelgoed waarmee kinderen zich kunnen onderdompelen in de wereld van de hondenhelden. Het speelgoed bevat een verkeerstoren van sterk, duurzaam plastic en een set dappere hondenfiguren die klaar staan om de dag te redden. De toren heeft ook een glijbaan zodat de honden in geval van nood snel naar beneden kunnen. De deuren van de toren gaan gemakkelijk open en dicht, zodat kinderen hun figuren er soepel in en uit kunnen bewegen. De mogelijkheden zijn eindeloos met dit leuke en leerzame speelgoed. Kortom, de Dog Heroes Controletoren met Miniatuurset is leuk en leerzaam speelgoed

Op schema!

Laat uw kind kennismaken met de wondere wereld van Patrol! Hij is altijd goedgehumeurd en zal hem momenten van onvergelijkbaar plezier en vreugde bezorgen, terwijl hij sterke waarden overbrengt.

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.