Set kleurrijke Pat'Patrol stripzegels
Set cartoonzegels Pat’Patrouille
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Set cartoonzegels Pat’Patrouille

14,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Uw kind houdt van postzegels, en hun favoriete tekenfilm is Patrol, dus wij hebben iets waar uw kind dol op zal zijn – Patrol postzegels. Alle personages zijn vertegenwoordigd met hun eigen stempels.

Patrol is een geanimeerde tv-serie. De serie volgt de avonturen van zes puppy’s: Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma en Skye, die samen het Adventure Bay Dog Patrol reddingsteam vormen. De Dog Patrol-pups doen er alles aan om hun stad en de bewoners te beschermen, en ze houden ervan om te spelen en nieuwe dingen te leren. Deze schattige, kleurrijke postzegels zullen kleine fans van de Patrouille zeker bekoren!

Stempel naar wens

Deze set postzegels toont de kinderserie Pat’Patrouille. Een verzameling van zes postzegels die alle personages uit de tekenfilm voorstellen. Uw kind kan zijn of haar tekeningen stempelen als handtekening. Patrouille-stempels zijn perfect voor kinderen die van tekenfilms houden. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken en schoon te maken, en kunnen op allerlei oppervlakken gebruikt worden. De stempels zijn ook erg duurzaam en trekken niet snel krom. Uw kind zal dol zijn op deze prachtige set stempels.
Set kleurrijke Pat'Patrol stripzegels
Set kleurrijke Pat'Patrol stripzegels

Een set leuke, kleurrijke stempels

Het Patroller cartoonzegelpakket is een set leuke, kleurrijke zegels die kinderen die fan zijn van de beroemde tv-serie zullen waarderen. Op elke postzegel staat een ander Patroller-karakter, zoals Chase, Marshall, Ruben, Rocky, Zuma, Skye en Everest. De illustraties zijn trouw aan de personages uit de serie, met heldere kleuren en nauwgezette details. De stempels zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zodat ze duurzaam en slijtvast zijn. Ze zijn ook heel gemakkelijk te gebruiken, zelfs voor de allerkleinsten. U hoeft de stempel alleen maar op een vlakke ondergrond te drukken om een scherpe, precieze afbeelding te krijgen van het personage dat u hebt gekozen. Het Patrol cartoonstempelpakket is perfect voor artistieke en creatieve activiteiten van kinderen, thuis of op school.

Op schema!

Laat uw kind kennismaken met de wondere wereld van Patrol! Hij is altijd goedgehumeurd en zal hem momenten van onvergelijkbaar plezier en vreugde bezorgen, terwijl hij sterke waarden overbrengt.

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.