Set van negen figuren met Patrouille, waaronder een brandweerauto, helikopter, politieauto, graaflaadmachine en nog veel meer. De voertuigen worden weergegeven in de kleuren van de Patrouille-figuren. In deze voertuigen vindt u elk personage, inclusief Chase, Marcus, Stella en Rubben.
Set Paw Patrol Voertuigen
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Set Paw Patrol Voertuigen

29,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Wat is de favoriete tekenfilm van uw kind? Als het Paw Patrol is, dan heeft u geluk, want wij hebben een nieuwe collectie speelgoed van de favoriete tekenfilm van uw kind. Alle personages en hun voertuigen zijn inbegrepen voor nog meer plezier voor uw kind.

De Paw Patrol-collectie

Al dit speelgoed stelt de tekenfilm Paw Patrol voor met alle personages in hun eigen voertuig. Een verzameling van 09 speelgoed om aan de bestaande collectie van uw kind toe te voegen.
Kinderen zullen dol zijn op spelen met deze Paw Patrol-autoset! Hij bevat de auto’s Chase, Marshall en Rocky, en de Paw Patrol wagen.
De Paw Patrol autoset is het perfecte cadeau voor kleine fans van de beroemde TV-serie ! De set bevat de auto’s Chase, Marshall en Rubble, en de Paw Patrol-truck.

31807-132c49.jpeg

Een spannend assortiment speelgoed voor kinderen

De Paw Patrol autoset is een spannende speelgoedset voor kinderen die van actie en avontuur houden.
Deze set bevat zes verschillende voertuigen, elk met een eigen Patrol-karakter. Het eerste voertuig is de brandweerwagen van Marshall, die een telescopische ladder heeft om hoge plaatsen te bereiken en een brandslang om de vlammen te doven.
Het tweede voertuig is de politiewagen van Chase, klaar om de criminelen te achtervolgen met zijn zwaailichten en sirene. Het derde voertuig is de reddingsboot van Zuma, die over het water kan varen om mensen in gevaar te redden.
Kinderen kunnen afzonderlijk met deze voertuigen spelen of ze combineren om spannende reddingsscenario’s te creëren.

Op schema!

Laat uw kind kennismaken met de wondere wereld van Patrol! Hij is altijd goedgehumeurd en zal hem momenten van onvergelijkbaar plezier en vreugde bezorgen, terwijl hij sterke waarden overbrengt.

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.