Pat'Patrouille beeldje in een witte en groene 4x4 verkennerstijl
Pat’Patrouille actiefiguur
49,90  Select options
-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Pat’Patrouille actiefiguur

49,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Een moment dat uw kind niet snel zal vergeten, Pat’s figuurtjes zijn er om de dag van uw kind goed te maken. Na het kijken van een aflevering kunnen ze zich met deze figuurtjes in hun slaapkamer blijven vermaken met hun favoriete personages.

Het Patrol-figuurtje is een officieel gelicentieerd product van de tekenfilmserie Paw Patrol. Het beeldje is gemaakt van plastic en is ongeveer 9 cm hoog. Kinderen zullen dol zijn op spelen met dit beeldje van hun favoriete personage uit de Paw Patrol-serie!

Het is geschilderd in de kleuren van het Paw Patrol-uniform en wordt geleverd met een voet om op te staan.

Miniaturen voor uw plezier

Deze figuurtjes kunnen gebruikt worden om het verhaal te maken waar uw kind van droomt. Laat de verbeelding van uw kind de vrije loop en verzin het best mogelijke Patrouilleverhaal. Het Patroller-figuurtje is een officieel gelicentieerd product van de beroemde tekenfilmserie. Het beeldje is gemaakt van hoogwaardig plastic en is ongeveer 9 cm hoog. De details van het beeldje zijn nauwkeurig en het ziet er zeer realistisch uit. Kinderen zullen graag spelen met dit beeldje van hun favoriete personage. Het Patroller-figuurtje is perfect voor fans van deze tekenfilmserie! Patrouille fans zullen dol zijn op dit beeldje!
31836-0a90ba.jpeg

Een must-have speelgoed voor alle fans

Het Patrol-figuurtje is een must-have speelgoed voor alle fans van de beroemde animatieserie. Dit beeldje stelt een van de iconische Pat’Patrol-figuren voor, een team van heldhaftige honden die samenwerken om hun stad te beschermen en de inwoners te helpen. Het beeldje is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor het zeer sterk en duurzaam is. Het personage dat op het beeldje staat afgebeeld is zeer gedetailleerd, met heldere kleuren en precieze kenmerken die hem meteen herkenbaar maken. Kleine details zoals ogen, oren en poten zijn zorgvuldig gebeeldhouwd om het personage tot leven te brengen.

Op schema!

Laat uw kind kennismaken met de wondere wereld van Patrol! Hij is altijd goedgehumeurd en zal hem momenten van onvergelijkbaar plezier en vreugde bezorgen, terwijl hij sterke waarden overbrengt.

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.