Montessori set van appels en aardbeien voor kinderen met een houten basis en boeken
Montessoriset van appels en aardbeien om kinderen kleuren en vormen te leren
29,90  Select options
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Montessoriset van appels en aardbeien om kinderen kleuren en vormen te leren

29,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Dit Montessori appel en aardbei kleur- en vormleerspeelgoed is perfect om jonge kinderen fruit te leren herkennen en classificeren.

Het bevat houten appels en aardbeien en regenwormen. De felle kleuren en de grootte van het fruit zijn geschikt voor kinderhandjes en de houten onderdelen zijn duurzaam en gemakkelijk te hanteren.

Dit educatieve speelgoed is een geweldige manier om kinderen te leren over de verschillende soorten fruit en hun vormen, en om hen aan te moedigen hun motorische en cognitieve vaardigheden te ontwikkelen.

Uw kind zal graag met dit Montessori-speelgoed spelen!

Deze set Montessori-speelgoed voor kinderen is perfect om de verbeelding en creativiteit van jongere kinderen te stimuleren. De appels en aardbeien zijn gemaakt van duurzame, niet-giftige materialen, waardoor het een veilig en betrouwbaar product is voor uw kind. Elk stuk is kleurrijk en goed gedetailleerd, zodat kinderen vertrouwd kunnen raken met het fruit en hun verschillen kunnen begrijpen. Dit speelgoed is perfect voor kinderen om de kleuren, vormen en texturen van fruit te leren herkennen. Uw kind zal graag met dit Montessori-speelgoed spelen, en u zult de kwaliteit en veiligheid waarderen.

Een uitstekend leermiddel voor kinderen

De Montessori appel en aardbei speelgoedset is een uitstekend leermiddel voor kinderen. Ontworpen om peuters te helpen bij het leren over kleuren en vormen. De appels zijn rood en groen, terwijl de aardbeien rood zijn. Elke vrucht is gemaakt van hoogwaardig hout en afgewerkt met niet-giftige verf voor de veiligheid van kinderen. Al met al is de Montessori Appel- en Aardbeienset een geweldige keuze voor ouders en leerkrachten die kinderen willen helpen leren terwijl ze plezier hebben. Met zijn heldere kleuren, gevarieerde vormen en houten constructie

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.