Montessori houten speelgoed in kleurrijke geometrische vormen voor kinderen met een meisje dat speelt met een witte achtergrond
Kleurrijk houten Montessori-speelgoed om kinderen geometrische vormen te leren
-15% Code SD15 tot 24/07/2024

Kleurrijk houten Montessori-speelgoed om kinderen geometrische vormen te leren

29,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Montessori-speelgoed met kleurrijke houten geometrische vormen voor kinderen is een geweldige manier om kinderen te helpen hun cognitieve en motorische vaardigheden te ontwikkelen.

Dit speelgoed is ontworpen om leuk en stimulerend te zijn, terwijl het kinderen helpt om te leren en te groeien. Het speelgoed is gemaakt van hoogwaardig hout en geschilderd in heldere, aantrekkelijke kleuren. De geometrische vormen op het speelgoed moedigen kinderen aan om hun visuele vaardigheden te verkennen.

Montessori kleurrijk houten speelgoed biedt kinderen een leuke en onderhoudende manier om te leren en plezier te hebben, het is een geweldige manier om het leren en de ontwikkeling van kinderen te bevorderen.

Plezier en leren!

Montessori kleurrijk houten speelgoed in geometrische vormen is perfect voor kinderen. Dit houten speelgoed biedt verschillende leermogelijkheden en leuk speelplezier en is gemaakt van duurzame en natuurlijke materialen, zodat het bestand is tegen intensief gebruik door kinderen. De heldere kleuren en aantrekkelijke geometrische vormen helpen de verbeelding te stimuleren en moedigen onderzoek aan. Montessori houten speelgoed kan gebruikt worden om vroege vaardigheden te ontwikkelen, zoals fijne motoriek, kleur- en vormherkenning, hand-oog coördinatie en probleemoplossing. Montessori houten speelgoed is niet alleen vermakelijk, het biedt kinderen ook een veilige en leuke manier om te leren en te groeien.

Ontworpen om kinderen te helpen geometrische vormen te leren

Montessori kleurrijk houten speelgoed is ontworpen om kinderen te helpen geometrische vormen te leren. Dit speelgoed is gemaakt van natuurlijk hout, dat duurzaam en niet giftig is. De heldere, aantrekkelijke kleuren stimuleren de nieuwsgierigheid van kinderen en zorgen ervoor dat ze willen ontdekken en spelen. De stukken zijn zorgvuldig gevormd en met de hand beschilderd voor een comfortabele grip en uitstekende hantering. Elke set bevat verschillende geometrische vormen, waardoor kinderen hun cognitieve en fijne motoriek kunnen ontwikkelen. Kinderen kunnen de stukken in elkaar zetten en uit elkaar halen om verschillende vormen te maken, waardoor ze de basisprincipes van geometrische vormen beter begrijpen.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.