Montessori houten speelgoed 5 gaten met 4 rijen voor kinderen verschillende kleuren met witte achtergrond
Montessori houten speelgoed 5 gaten met 4 rijen om vormen te leren voor kinderen
-15% Code SD15 tot 24/07/2024

Montessori houten speelgoed 5 gaten met 4 rijen om vormen te leren voor kinderen

44,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Dit houten Montessori-speelgoed met 5 gaten en 4 rijen om vormen te leren, is perfect voor kinderen.

Ze zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen en bieden een uitstekende duurzaamheid, dit speelgoed heeft 5 gaten en 4 rijen, waardoor kinderen plezier kunnen hebben terwijl ze hun cognitieve vaardigheden ontwikkelen, kinderen kunnen leren om voorwerpen te sorteren en organiseren op grootte en vorm, waardoor de fijne motoriek en concentratie worden bevorderd.

De heldere, aantrekkelijke kleuren stimuleren de verbeelding en helpen de creativiteit van kinderen te ontwikkelen. Dit speelgoed is ontworpen om veilig en leuk in gebruik te zijn, en kan door kinderen van alle leeftijden gebruikt worden.

Perfect voor kinderen die leren sorteren en organiseren!

Dit houten Montessori-speelgoed met 5 gaten en 4 rijen is perfect voor kinderen die leren sorteren en organiseren. Het speelgoed is gemaakt van duurzaam en stevig hout, waardoor het jarenlang gebruikt kan worden. Elke set bevat vijf gaten en vier rijen, waardoor er veel mee gespeeld en geleerd kan worden. De felle kleuren en gladde afwerking maken dit speelgoed aantrekkelijk en leuk om te hanteren. Het speelgoed kan gebruikt worden om de verbeelding en sociale interactie te stimuleren, maar ook om kleuren en vormen te leren herkennen. Dit houten Montessori-speelgoed met 5 gaten en 4 rijen is een geweldige manier om uw kind de basisprincipes van organiseren en sorteren bij te brengen.

Ontworpen om kinderen te helpen

Dit houten Montessori-speelgoed is ontworpen om kinderen te helpen bij het leren en ontwikkelen van hun vormvaardigheden. Met 5 gaten en 4 rijen is dit speelgoed een geweldige manier om kinderen vormen en kleuren te leren herkennen. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig hout en zijn stevig en duurzaam. Door de gladde, afgeronde hoeken zijn ze gemakkelijk vast te houden en veilig om mee te spelen. De heldere, aantrekkelijke kleuren maken het spelen leuk en stimulerend. Ouders kunnen hun kinderen dit speelgoed geven om hen vormen te leren en hen een goede basis te geven om te leren.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.