Montessori kinderwortelset met witte achtergrond
Montessori-speelgoed om samenwerking met de hand te ontwikkelen wortelset voor kinderen
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Montessori-speelgoed om samenwerking met de hand te ontwikkelen wortelset voor kinderen

49,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Dit Montessori Speelgoed voor het ontwikkelen van samenwerking met de handen wortelset voor kinderen is het perfecte cadeau voor kinderen die graag leren en plezier hebben.

De wortels zijn ontworpen om de verbeelding te stimuleren en onderzoek aan te moedigen, en zijn gemaakt van duurzaam en milieuvriendelijk materiaal, wat betekent dat ze keer op keer gebruikt kunnen worden zonder te verslechteren.

Elke wortel is uniek en kan op verschillende manieren in elkaar gezet worden, zodat kinderen verschillende vormen kunnen maken en hun fijne motoriek kunnen ontwikkelen. De felle kleuren en interessante patronen maken het geheel nog leuker en moedigen kinderen aan om fantasierijk te spelen.

Perfect voor kinderen die leren plezier te hebben

Deze set Montessori-speelgoed is perfect voor kinderen die leren om plezier te hebben. Het speelgoed is ontworpen om de creativiteit en verbeelding van kinderen te stimuleren, terwijl het hen verschillende leuke activiteiten biedt. De set bevat in totaal 7 kleurrijke wortels in verschillende groottes. Elke wortel is gemaakt van duurzaam, niet-giftig materiaal, zodat kinderen veilig kunnen spelen.

Handmatige samenwerking ontwikkelen

Het Montessori-speelgoed voor het ontwikkelen van handsamenwerking wortelset voor kinderen is innovatief educatief speelgoed dat is ontworpen om kinderen te helpen bij het ontwikkelen van hun hand-oogcoördinatie en fijne motoriek. Dit speelgoed is gebaseerd op de Montessori-methode, een onderwijsaanpak die zelfstandig leren en de ontwikkeling van kinderen stimuleert. Het Montessori-speelgoed voor het ontwikkelen van hand-samenwerking wortelset voor kinderen is gemaakt van hoogwaardige materialen en is veilig voor kinderen van alle leeftijden.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.