Montessori Houten Puzzel voor Kinderen 155st gekleurd met witte achtergrond
Montessorispellen Houten puzzel om vormen te leren voor kinderen 155st
34,90 39,90  Select options
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Montessorispellen Houten puzzel om vormen te leren voor kinderen 155st

34,90 39,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Deze Montessori houten legpuzzels voor kinderen 155st zijn perfect voor kleine ontdekkers.

Kinderen kunnen leren legpuzzels te bouwen en in elkaar te zetten terwijl ze hun fijne motoriek en probleemoplossend vermogen ontwikkelen. Deze set bestaat uit 155 houten stukjes, die zo ontworpen zijn dat ze gemakkelijk te hanteren en in elkaar te zetten zijn.

Elk stukje heeft een specifieke vorm die overeenkomt met zijn plaats in de puzzel, en de heldere, aantrekkelijke kleuren helpen kinderen om zich te concentreren en plezier te hebben.

Een uitstekende manier om de cognitieve en motorische vaardigheden van uw kind te verbeteren

Deze Montessori Houten Puzzel voor Kinderen 155st is een geweldige manier om de cognitieve en motorische vaardigheden van uw kind te verbeteren. Deze houten puzzel is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt een verscheidenheid aan kleurrijke en aantrekkelijke stukjes die concentratie en betrokkenheid stimuleren. De 155 stukjes zijn ontworpen om kinderen te helpen bij het ontwikkelen van hun probleemoplossend vermogen, verbeelding en creativiteit. Deze Montessori Houten Puzzel voor Kinderen 155 Stuks is een leuke en interactieve manier om uw kind te helpen zijn cognitieve en motorische vaardigheden te ontwikkelen.
Montessori Houten Puzzel voor Kinderen 155st gekleurd met witte achtergrond
77715-027968.jpeg

Vormen leren voor kinderen

De Montessori Houten Vormpuzzel voor Kinderen 155st is educatief speelgoed van hoge kwaliteit, ontworpen om kinderen op een leuke en interactieve manier vormen te leren. Deze puzzel is gemaakt van natuurlijk hout en is niet alleen duurzaam, maar ook milieuvriendelijk. De puzzel bevat 155 houten stukjes in verschillende vormen en kleuren, die allemaal ontworpen zijn om perfect in de corresponderende ruimtes op het speelbord te passen. Dit stimulerende en leuke educatieve speelgoed helpt kinderen bij het ontwikkelen van hun logisch denken, creativiteit en fijne motoriek en biedt urenlang speelplezier en leerplezier.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.