Kleurrijk houten constructiespeelgoed met witte zak
Kleurrijk houten constructiespeelgoed
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Kleurrijk houten constructiespeelgoed

19,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Laat de fantasie van uw kind de vrije loop bij het stapelen van de kleurrijke houten blokken. Onze nieuwe bouwset zal geen enkel kind onverschillig laten. De perfecte voorschoolse leerervaring wacht op hen, en ze zullen op de kleuterschool aankomen met een goede basis in hun denkvaardigheden.

Kinderen zullen dol zijn op dit kleurrijke houten constructiespeelgoed! Dit speelgoed is ideaal voor kinderen die graag bouwen en creëren. Het speelgoed bestaat uit verschillende gekleurde houten stukken, waarmee kinderen verschillende bouwwerken kunnen maken. De houten stukken zijn gemakkelijk te hanteren en in elkaar te zetten, waardoor dit speelgoed erg leuk is om mee te spelen.

Stapelen zonder grenzen

Kom en ontdek ons nieuwe houten constructiespeelgoed voor kinderen. Het speelgoed wordt geleverd met een zak met 50 kleurrijke houten blokken. De perfecte training om het denkvermogen van uw kind te helpen ontwikkelen. Dit kleurrijke houten constructiespeelgoed is ideaal voor kinderen van alle leeftijden. De houten stukken zijn gemakkelijk te hanteren en in elkaar te zetten, waardoor kinderen hun verbeelding en creativiteit kunnen ontwikkelen. Dit speelgoed is ook erg duurzaam, waardoor het perfect is voor buitengebruik.

Perfect voor uw kind!

Het kleurrijke houten constructiespeelgoed is een leuk en leerzaam spel dat kinderen helpt hun creativiteit, verbeelding en fijne motoriek te ontwikkelen. Het spel bestaat uit houten blokken in verschillende vormen en kleuren, die gestapeld en in elkaar gezet kunnen worden om allerlei constructies en modellen te maken. De houten blokken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor ze duurzaam en slijtvast zijn. De heldere, aantrekkelijke kleuren van de blokken trekken de aandacht van kinderen en stimuleren hun interesse om te spelen. Het kleurrijke houten bouwspeelgoed is geschikt voor kinderen van alle leeftijden, omdat het op verschillende manieren gebruikt kan worden, afhankelijk van hun ontwikkelingsniveau.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.