Houten bouwset voor kinderen met cijfers
Houten bouwset voor kinderen
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Houten bouwset voor kinderen

29,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Laat u verleiden door ons nieuwe houten constructiespel voor kinderen. Dit educatieve spel zal veel van de vaardigheden van uw kind ontwikkelen. Ze zullen beter worden in denken en zullen ook de nummers leren die op elk stuk hout zijn gemarkeerd.

De houten bouwset voor kinderen is educatief speelgoed waarmee kleintjes hun creativiteit en verbeelding kunnen ontwikkelen. Kinderen kunnen verschillende vormen bouwen met de houten stukken, waardoor ze verschillende geometrische vormen leren. De houten bouwset is een uitstekende manier voor kinderen om hun fijne motoriek en oog-handcoördinatie te ontwikkelen.

Balans aan het uiteinde van een stuk hout

Onze bouwset bestaat uit 54 stukken. Bovendien is hij gemaakt van hout. Een van de belangrijkste kenmerken is dat uw kind er veel plezier aan zal beleven. Een voorproefje van de wereld van de bouw, en uw kind zal een architect worden nadat hij of zij zijn of haar beste momenten met dit spel heeft doorgebracht. Kinderen spelen graag met bouwstenen. Ouders waarderen hun vermogen om de creativiteit en verbeelding van hun kinderen te stimuleren. Houten bouwblokken zijn een uitstekende manier voor kinderen om hun motorische en denkvaardigheden te ontwikkelen. De houten blokken zijn gemaakt van massief hout, waardoor ze zeer duurzaam zijn. Ze zijn ook geverfd in heldere, aantrekkelijke kleuren waar kinderen dol op zullen zijn. De houten bouwset voor kinderen is een uitstekend cadeau voor kinderen van alle leeftijden.

Leuk en leerzaam!

De houten bouwset voor kinderen is leuk, educatief speelgoed waarmee kinderen hun creativiteit, verbeelding en fijne motoriek kunnen ontwikkelen. Dit speelgoed is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen dagelijks gebruik. De set bestaat uit verschillende houten stukken van verschillende vormen en groottes, die in elkaar gezet kunnen worden om verschillende bouwwerken te maken, zoals huizen, torens, bruggen en nog veel meer. De stukken zijn gemakkelijk te hanteren door kleine handjes en kinderen kunnen ze gemakkelijk in elkaar zetten en uit elkaar halen om nieuwe constructies te maken. Houten bouwsets voor kinderen stimuleren niet alleen de creativiteit en verbeelding van kinderen, maar kunnen ook helpen bij het ontwikkelen van hun wiskundige en wetenschappelijke vaardigheden. Kinderen kunnen leren tellen, meten en de basisbegrippen van natuurkunde begrijpen door constructies te bouwen en te experimenteren met verschillende configuraties. Houten bouwspeelgoed voor kinderen is ook een uitstekende manier om de familie- en sociale banden aan te halen. Kinderen kunnen samen spelen en samenwerken om complexere structuren te maken, wat teamwerk en communicatie stimuleert. Tot slot zijn houten bouwsets voor kinderen een milieuvriendelijke en duurzame keuze in vergelijking met plastic wegwerpspeelgoed. De natuurlijke materialen die gebruikt worden bij de productie zijn milieuvriendelijk en niet giftig, waardoor het een veilige en gezonde keuze is voor kinderen. Kortom, een houten bouwset voor kinderen is educatief, leuk, duurzaam en milieuvriendelijk speelgoed dat de verbeelding van het kind stimuleert

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.