Houten speelgoed voor baby's in de vorm van een konijn op een matje
Houten speelgoed voor baby\’s
29,90  Select options
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Houten speelgoed voor baby\’s

29,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Het nieuwe favoriete speelgoed van uw kind. U zult al voor een keuze staan die uw kind zal beïnvloeden: sluwer als een vos of springeriger als een konijn. Uw kind zal vorm- en kleurherkenning ontwikkelen, evenals logisch denken.

Zo\’n leuk en schattig speelgoed voor uw kind! Hij zal er graag mee spelen.

Konijn of vos

Ontdek ons houten speelgoed voor kinderen. De eerste moeilijke keuze wacht op u: kiest u de vos of het konijn? Neem ze allebei voor meer zekerheid bij uw kind. Het speelgoed is gemaakt van hout en bestaat uit 5 blokken, waarvan de laatste het gezicht vormt. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen en zal uw kind zeker veel plezier en gelach bezorgen. Uw kind zal dol zijn op spelen met dit leuke speelgoed!

Een product van topkwaliteit

Het houten babyspeelgoed is een hoogwaardig product dat ontworpen is om uw kind een leuke en leerzame ervaring te bieden. Gemaakt van natuurlijke materialen is dit speelgoed niet alleen milieuvriendelijk, maar ook veilig voor baby’s en jonge kinderen. Het ontwerp van het houten babyspeelgoed is eenvoudig en elegant, met heldere, aantrekkelijke kleuren om de verbeelding en creativiteit van uw kind te stimuleren. De verschillende vormen en texturen van het speelgoed stimuleren ook de zintuiglijke ontwikkeling en de hand-oog coördinatie. Het houten babyspeelgoed is gemakkelijk te hanteren en vast te pakken, zodat uw kind veilig kan spelen en de fijne motoriek kan ontwikkelen.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.