Houten alfabet speelgoed om in een witte zak op een witte tafel te nieten
Houten alfabet stapelspeelgoed
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Houten alfabet stapelspeelgoed

79,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Als u het eerste geschreven woord van uw kind wilt onthouden, doe dat dan met ons alfabet-speelgoed. Zoek uit welk woord ze gaan vormen met het speelgoed. Het is een leuke leerervaring voor uw kind.

Dit houten stapelspeelgoed is een geweldige manier voor kinderen om het alfabet te leren. De letters zijn gemaakt van massief hout en kunnen gemakkelijk op elkaar gestapeld worden. Dit speelgoed is ideaal voor kinderen vanaf 2 jaar.

Met dit spel zal uw kind zonder problemen leren schrijven en tellen.

Kubussen om te leren lezen

Uw kind kan leren lezen dankzij ons houten blokspeelgoed met de letters van het alfabet. Een zak met 26 letters op houten blokken. De perfecte manier om uw kind te leren lezen en schrijven. Dit houten alfabet-speelgoed is perfect om uw kind de letters van het alfabet te leren. De letters zijn van hout en kunnen gestapeld worden, wat het spel leuk en interactief maakt. De letters zijn ook gekleurd, zodat uw kind ze gemakkelijker kan onderscheiden. Dit speelgoed is ideaal voor kinderen vanaf 2 jaar.

Gemaakt van hoogwaardig hout

Het houten stapelspeelgoed is een leuk en leerzaam spel voor kinderen. Het is gemaakt van hoogwaardig hout, waardoor het sterk en duurzaam is voor langdurig gebruik. Het speelgoed bestaat uit 26 houten blokken die elk een letter van het alfabet voorstellen. Elk blok is ook versierd met kleurrijke afbeeldingen en leuke ontwerpen om de verbeelding en creativiteit van kinderen te stimuleren. Het doel van het spel is om een toren te bouwen door de houten blokken in alfabetische volgorde op elkaar te stapelen. Kinderen kunnen de letters van het alfabet leren herkennen en tegelijkertijd plezier hebben.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.