gekleurd stenen stapelspeelgoed voor kinderen op een houten plaat
Gekleurde stenen stapelspeelgoed voor kinderen
39,90  Select options
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Gekleurde stenen stapelspeelgoed voor kinderen

39,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Kies speelgoed dat het evenwichtsgevoel van uw kind ontwikkelt. Ze zullen leren bouwen met ons kleurrijke stenen speelgoed. Ze zullen hun vermogen om vormen en kleuren te onderscheiden verbeteren en ook hun denkvermogen ontwikkelen. Alles wat ze nodig hebben om een echte kleine architect te worden.

De juiste balans vinden

Maak van uw kind een echte architect en laat hem of haar een evenwichtige structuur bouwen met ons kleurrijke steenspeelgoed. Er zijn verschillende kleuren verkrijgbaar, elk met vier stenen van verschillende grootte. Het speelgoed is gemaakt van hout, waardoor het het perfecte cadeau is voor de eerste dag van uw kind op de kleuterschool.

Gemaakt van gekleurd natuursteen

Stapelspeelgoed van gekleurde stenen voor kinderen is een set leuke en leerzame bouwstenen die kinderen helpen hun creativiteit, oog-handcoördinatie en fijne motoriek te ontwikkelen. Elk blok is gemaakt van natuurlijke gekleurde stenen en biedt een unieke zintuiglijke ervaring voor kleintjes. Het speelgoed is zo ontworpen dat het op elkaar gestapeld kan worden, zodat kinderen ongelooflijke bouwwerken kunnen maken terwijl ze de basisbegrippen van natuurkunde en techniek leren. De stenen zijn zorgvuldig geselecteerd op vorm en grootte, en bieden verschillende bouwmogelijkheden voor kinderen van alle leeftijden.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.