Houten schroefmoer speelgoed voor kinderen
Houten schroefmoer speelgoed voor kinderen
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Houten schroefmoer speelgoed voor kinderen

19,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Als u op zoek bent naar een manier om uw passie voor bouwen met uw kind te delen, dan is ons houten notenspeelgoed voor kinderen precies wat u zoekt. Er wacht u en uw kind een moment van puur geluk terwijl u uw band versterkt.

De houten schroefmoer voor kinderen is leuk en leerzaam speelgoed. Het is gemaakt van hoogwaardig hout, waardoor het duurzaam en veilig is voor kinderen. Het speelgoed kan kinderen helpen kleuren, vormen en getallen te leren. Kinderen kunnen ook hun fijne motoriek ontwikkelen door het speelgoed te manipuleren.

Het speelgoed van een toekomstige monteur

Oefen de vormherkenningsvaardigheden van uw kind met ons nieuwe schroefmoerspeelgoed. Het speelgoed is gemaakt van hout en bestaat uit 3 delen: 3 moeren en 3 schroeven. U zult er veel plezier aan beleven om het met uw kind te delen. Dit houten schroefnootspeelgoed is een uitstekende manier voor kinderen om hun fijne motoriek te ontwikkelen. Het is gemaakt van natuurlijke, niet-giftige materialen, waardoor het veilig en duurzaam is. Kinderen kunnen het gebruiken om voorwerpen te leren manipuleren en hun oog-handcoördinatie te ontwikkelen. Dit speelgoed is ook een geweldige manier om hun creativiteit en verbeelding te helpen ontwikkelen.
Houten schroefmoer speelgoed voor kinderen

Leuk en stimulerend!

Het houten schroefmoer speelgoed voor kinderen is een leuk, educatief spel dat de creativiteit en verbeelding van kinderen stimuleert. Het speelgoed is gemaakt van hoogwaardig natuurlijk hout, waardoor het veilig en duurzaam is voor kinderen. Het speelgoed bestaat uit een houten moer en schroef, die in elkaar geschroefd en losgeschroefd kunnen worden. Kinderen kunnen leren om hun handen te gebruiken om voorwerpen te manipuleren en hun oog-handcoördinatie te ontwikkelen. Het ontwerp van dit speelgoed is eenvoudig maar effectief, met een zachte textuur die prettig aanvoelt.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.