Mini 4-snarige gitaar met beige en roze cartoonprint op een witte achtergrond
Mini 4-snarige gitaar met cartoonprint
19,90  Select options
-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Mini 4-snarige gitaar met cartoonprint

19,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Wil uw kind gitaar spelen? Geef ze dan eerst deze mooie minigitaar met vier snaren en een cartoonprint. Hij is perfect om uw kind gitaar te leren spelen. Deze kindergitaar is verkrijgbaar in vier kleuren. Hij is geschikt voor zowel jongens als meisjes.

Deze minigitaar is ideaal voor beginners en beginnende muzikanten. Hij is gemakkelijk te bespelen en produceert een helder, zuiver geluid. De cartoonprint op de body van de gitaar is erg schattig en zal een glimlach op ieders gezicht toveren.

Een speels ontwerp

De 4-snarige minigitaar met cartoonprint is een leuk, kleurrijk muziekinstrument waar jong en oud plezier aan zullen beleven. Met zijn cartoonprint voegt dit instrument een vleugje fantasie en plezier toe aan elke kamer. De grappige karakters op de voorkant zullen zeker de aandacht van kinderen trekken en ervoor zorgen dat ze willen leren spelen. Deze minigitaar zal zeker in de smaak vallen bij ouders die hun kinderen educatief speelgoed willen geven met respect voor hun natuurlijke verlangen om plezier te hebben en spelenderwijs te leren. Kinderen kunnen er al op jonge leeftijd hun muzikale gevoel mee prikkelen, terwijl ze hun handvaardigheid en leervermogen ontwikkelen.
6828-a3030e.jpeg
6828-02b39d.jpeg

Leuke manieren om te leren

Ontworpen in een compact formaat, maakt deze gitaar het gemakkelijk en leuk voor kinderen om muziek te leren kennen. Dankzij het compacte formaat is de minigitaar gemakkelijk te vervoeren en kan hij overal mee naartoe worden genomen: op vakantie, naar het huis van een vriend of zelfs naar het huis van een grootouder. Hij staat altijd klaar om jong en oud te vermaken! Hij is gemaakt van stevige maar lichte materialen, dus ergonomisch en gemakkelijk te gebruiken. Met slechts vier snaren is het voor beginners gemakkelijk om op dit instrument te beginnen oefenen zonder zich overweldigd te voelen door de gebruikelijke zes snaren. Kinderen kunnen muzikale vaardigheden leren terwijl ze hun behendigheid en creativiteit ontwikkelen.

Muziek door de huid

Voelt uw kind zich een muzikant? Geef ze hun eerste instrument met onze selectie kindergitaren, die speciaal ontworpen zijn om in hun kleine handjes te passen en waarmee ze comfortabel op de snaren kunnen tokkelen.

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.