Houten 4-snarige elektrische gitaar voor kinderen op witte achtergrond
Houten 4-snarige kindergitaar
-15% Code SD15 tot 24/07/2024

Houten 4-snarige kindergitaar

94,90 

Slechts 8 resterend op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Er is geen leeftijdsgrens om muziek te leren. Als uw kind muzikant wil worden, kan het al beginnen oefenen en een instrument bespelen. En deze kleine houten basgitaar is precies wat u zoekt! Met zijn kleine afmetingen is hij gemakkelijk op te pakken door uw jongen of meisje. Bovendien heeft de gitaar maar vier snaren om het leren te vergemakkelijken.

De 4-snarige houten kindergitaar is het perfecte muziekinstrument voor beginners. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen en hoogwaardig afgewerkt. De gitaar heeft een pickup met dubbele spoel en volume- en toonregeling. De snaren zijn van nylon, waardoor ze gemakkelijk te bespelen zijn. Dit instrument is ideaal voor kinderen die gitaar willen leren spelen.

Een gitaar voor toekomstige muzikanten

De 4-snarige houten kindergitaar is een uitstekende keuze voor jonge muzikanten die gitaar willen leren spelen. Deze hoogwaardige gitaar is gemaakt van massief hout voor maximale duurzaamheid en uitzonderlijke geluidskwaliteit. Hij heeft vier gemakkelijk in te drukken snaren, zodat jonge muzikanten de basis van muziek kunnen leren terwijl ze plezier hebben. Nergens anders vindt u zo’n fantastische en betrouwbare gitaar voor kinderen aan het begin van hun muzikale reis als deze 4-snarige houten kindergitaar. Koop hem vandaag nog en zie hoeveel plezier uw kind zal beleven aan het bespelen van dit prachtige instrument!
6810-c93876.jpeg
6810-e4be19.jpeg

Een compleet instrument

Deze elektrische gitaar is speciaal ontworpen voor kinderen, met een ergonomisch ontwerp dat gemakkelijk te bespelen is, maar toch robuust en duurzaam. Deze boeiende onderwijsgitaar stimuleert de mentale en tactiele ontwikkeling van elk muzikaal geïnspireerd kind. Of hij nu op school of thuis wordt gebruikt, hij helpt zeker iedereen die zijn passie voor muziek wil ontdekken en tegelijkertijd zijn sociale en creatieve vaardigheden wil ontwikkelen. Het eigentijdse ontwerp met levendige details trekt de aandacht van kinderen en stimuleert hun verbeelding. Ze zullen er zeker van houden!

Muziek door de huid

Voelt uw kind zich een muzikant? Geef ze hun eerste instrument met onze selectie kindergitaren, die speciaal ontworpen zijn om in hun kleine handjes te passen en waarmee ze comfortabel op de snaren kunnen tokkelen.

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.