Houten kinderspel met gekleurde stukken en kaarten op een grijze tafel
Houten spel voor kinderen
29,90  Select options
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Houten spel voor kinderen

29,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Bent u op zoek naar een spel om samen te komen en onvergetelijke avonden met uw gezin door te brengen? Ons houten kinderspel, geïnspireerd op de beroemde puzzels, zal jong en oud versteld doen staan. Verkrijgbaar in twee modellen: één met fruit en één met dieren. 18 kaarten met verschillende combinaties om te maken. De puzzels zijn gemaakt van hout.

Het houten kinderspel is leuk, educatief speelgoed dat gebruikt kan worden door kinderen van alle leeftijden. Dit houten speelgoed is gemaakt van natuurlijke, niet-giftige materialen, waardoor het veilig en duurzaam is voor kinderen. Houten kinderspeelgoed is een geweldige manier om kinderen te helpen hun fijne motoriek te ontwikkelen en nieuwe dingen te leren. Kinderen kunnen uren plezier beleven aan dit houten speelgoed en het ook gebruiken als leermiddel.

De juiste combinatie vinden

Ontwikkel de logica en het redeneren van uw kind. Ze moeten de juiste combinatie vinden om het patroon op de kaart te maken. En ze zullen niet alleen leren, maar ook plezier hebben. Het spel is met de hand gemaakt van hoogwaardige materialen. De elementen kunnen gebruikt worden als speelgoed voor baby’s of als oefenringen voor oudere kinderen. Dit houten spel voor kinderen is een geweldige manier om de oog-handcoördinatie, fijne motoriek en creativiteit te ontwikkelen.

Een stimulerend spel

Dit kinderspel is gemaakt van natuurlijke, duurzame materialen, waardoor het niet alleen milieuvriendelijk is, maar ook schok- en krasbestendig. Het houten kinderspel is ontworpen om de verbeelding en creativiteit van kinderen te stimuleren en tegelijkertijd een leuke en leerzame ervaring te bieden. Ze kunnen leren over kleuren, dieren en fruit. Ze kunnen ook het aantal voorwerpen op het houten bord leren tellen. Het is een interessant, veelzijdig spel voor peuters vanaf jonge leeftijd. Het is ook een geweldige manier om wat quality time met ze door te brengen en ze te stimuleren.

De puzzel, een tijdloos spel

Met 2, 48, 150 of 500 stukjes zijn legpuzzels de ideale manier om kinderen, van peuters tot tieners, te stimuleren met motieven van hun favoriete personages, prachtige landschappen of kunstwerken. Geef nu een kinderpuzzel cadeau!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.