3D puzzel, houten geheugenspelletjes voor kinderen met blauwe stukjes en patroonpapier
3D puzzel, houten geheugenspelletjes voor kinderen
19,90  Select options
-10% Code SD10 tot 08/07/2024

3D puzzel, houten geheugenspelletjes voor kinderen

19,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Oefen het geheugen van uw kinderen en heb tegelijkertijd plezier met onze speciale beeldherkenningspuzzel. Dag na dag zullen de kleintjes hun vaardigheden ontwikkelen. Deze puzzel zal het geheugen van uw kind ontwikkelen. Twee kleuren beschikbaar: blauw of rood. De puzzels zijn gemaakt van hout.

Kinderen zijn dol op puzzels en geheugenspelletjes, dus waarom combineert u ze niet met deze houten 3D-puzzel? Deze puzzel is perfect voor kinderen van 3 tot 6 jaar en ze zullen het een leuke uitdaging vinden om de verschillende vormen te reconstrueren. De puzzel bestaat uit 16 houten stukken, elk met een unieke vorm. Kinderen zullen veel plezier beleven aan het vinden van de juiste stukken en ze in elkaar zetten om de verschillende vormen te maken. Deze puzzel is een geweldige manier om het logisch en ruimtelijk denken van kinderen te ontwikkelen.

Een spel dat een goed geheugen vereist

Laat uw kind verslaafd raken aan dit spel. Het zal hun intelligentie en geheugen ontwikkelen, perfect voor kleuteronderwijs. Een ideaal moment voor kinderen om te leren terwijl ze plezier hebben. Kinderen houden van puzzels en geheugenspelletjes, dus waarom zouden we ze niet combineren? De 3D houten legpuzzel voor kinderen is een uitstekende manier om hun logica en geheugen te ontwikkelen. Het spel bestaat uit 16 kleurrijke houten blokken die elk een ander dier voorstellen. Dit spel is ideaal voor kinderen van 3 tot 6 jaar.

Een spel dat leren en medeplichtigheid combineert

Deze houten puzzel is ontworpen voor kinderen vanaf 3 jaar en is gemaakt van hoogwaardige materialen om duurzaamheid te garanderen. De elementen op de kaarten zijn verschillend en stellen elk een dier of voorwerp voor, waardoor kinderen gedwongen worden hun geheugen en denkvermogen te gebruiken om ze te onthouden. Dit spel is gemakkelijk te hanteren en zal uw kind een leuke tijd bezorgen terwijl het leert. En natuurlijk kunt u deze momenten ook met uw kind delen, zodat ze samen een geweldige tijd zullen hebben.

De puzzel, een tijdloos spel

Met 2, 48, 150 of 500 stukjes zijn legpuzzels de ideale manier om kinderen, van peuters tot tieners, te stimuleren met motieven van hun favoriete personages, prachtige landschappen of kunstwerken. Geef nu een kinderpuzzel cadeau!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.