Houten interactiespel met rode stukjes en papiertjes met cijfers en groenten
Houten interactiespel
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Houten interactiespel

19,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Ontdek ons nieuwe assortiment puzzels. Het materiaal waarvan het product gemaakt is, is hout. Een ideaal cadeau voor de eerste jaren van uw kind.

Dit houten interactiespel heeft 5 stukken. De stukken zijn gemaakt van massief hout en met de hand beschilderd. Het spel is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. De stukken passen in elkaar en kunnen op verschillende manieren gemanipuleerd worden. Met het spel kunnen kinderen hun fijne motoriek en fantasie ontwikkelen.

Dit houten interactiespel heeft 10 houten stukken. De stukken zijn geschilderd in heldere, aantrekkelijke kleuren. Het spel is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Kinderen kunnen plezier beleven aan het in elkaar zetten van de houten stukken om verschillende vormen te maken. Dit spel stimuleert de creativiteit en verbeelding van kinderen. Kinderen kunnen ook leren om in groepen te werken door dit spel te spelen.

Een leuk spel

Help uw kind zijn geheugen te ontwikkelen met onze puzzel. Deel een moment van medeplichtigheid met uw kind en leer het hoe het de symbolen achter de stukjes kan vinden. Het houten interactiespel is educatief speelgoed voor kinderen. Het is gemaakt van natuurlijke, niet-giftige materialen. Het spel is veilig en duurzaam. Kinderen kunnen het gebruiken om te leren hoe ze voorwerpen kunnen manipuleren en met anderen kunnen communiceren. Het is leuk en stimulerend. Kinderen leren samenwerken en problemen oplossen.
0-d1f051.jpeg

Voor het geheugen van een olifant

Het spel bestaat uit een houten bord met gaten en gekleurde knikkers. Er zitten ook kaarten bij die verschillende thema’s voorstellen. Het doel van het spel is om de kaart van uw keuze op de houten structuur te leggen en de gekleurde knikkers te gebruiken om de afbeeldingen te bedekken. Het is een geweldige manier om het geheugen van uw kleintjes aan het werk te zetten. Het is ook geweldig om te leren over vormen, kleuren, dieren en alles wat met het thema van de kaarten te maken heeft. Kinderen kunnen hun oog-handcoördinatie en fijne motoriek ontwikkelen terwijl ze plezier hebben. Het houten interactiespel is niet alleen een uitstekend spel voor kinderen, maar kan ook als educatief hulpmiddel worden gebruikt om geduld, concentratie en doorzettingsvermogen aan te leren.

De puzzel, een tijdloos spel

Met 2, 48, 150 of 500 stukjes zijn legpuzzels de ideale manier om kinderen, van peuters tot tieners, te stimuleren met motieven van hun favoriete personages, prachtige landschappen of kunstwerken. Geef nu een kinderpuzzel cadeau!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.