Kleurrijk houten wormenvangspeelgoed
Houten speelgoed om wormen te vangen
14,90 19,90  Select options
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Houten speelgoed om wormen te vangen

14,90 19,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Houten wormenvangspeelgoed is een geweldige keuze voor kinderen die graag de natuur verkennen en nieuwe dingen ontdekken. Dit speelgoed is gemaakt van duurzame en milieuvriendelijke materialen en is ontworpen om kinderen aan te moedigen om naar buiten te gaan en plezier te hebben.

Het spel bestaat uit een reeks kleine, kleurrijke wormvormige elementen, met een magneet aan het uiteinde. Het doel van het spel is om de wormen te vangen met behulp van de stok die bij de set wordt geleverd. Dit helpt hun hand-oogcoördinatie en fijne motoriek te ontwikkelen, terwijl ze tegelijkertijd het leven onder de grond ontdekken.

Jacht op flora en fauna

Iedereen houdt van het spel van insecten vangen. Laat u verleiden door dit speelgoed waarbij het de bedoeling is dat uw kind ze vangt met een stok. Een leuk moment om met uw kind te delen. Houten speelgoed om wormen te vangen is ook educatief en helpt kinderen om hun oog-handcoördinatie, concentratie en geduld te ontwikkelen. Ze zijn ook perfect voor binnen- of buitenactiviteiten, en kunnen alleen of in groepjes worden gebruikt.

Motorische vaardigheden ontwikkelen

Houten speelgoed om wormen te vangen is een geweldige manier om kinderen aan te moedigen creatief en fantasierijk te spelen terwijl ze hun fijne motoriek ontwikkelen. Dit speelgoed is gemaakt van natuurlijk hout, waardoor het milieuvriendelijk en duurzaam is. Bij het spel wordt een kleine houten stok met een magneet aan het uiteinde gebruikt om kleurrijke plastic wormen te vangen. Kinderen kunnen zich vermaken door te proberen de wormen met verschillende technieken te vangen en tegen elkaar te strijden. De wormen zijn aantrekkelijk en helpen kinderen om over kleuren te leren.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.