20871-cfc144.jpeg
Educatief houten speelgoed voor kinderen
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Educatief houten speelgoed voor kinderen

44,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Ontdek ons educatief houten speelgoed voor kinderen om getallen, het alfabet en geometrische vormen te leren. Dit speelgoed is een geweldig leermiddel voor de allerkleinsten. Het is geschikt voor kinderen van alle leeftijden, maar ook voor oudere kinderen van 4-6 jaar.

Houten educatief speelgoed voor kinderen is een uitstekende manier om hen te helpen hun cognitieve en motorische vaardigheden te ontwikkelen. Ze zijn ook erg leuk en kunnen op verschillende manieren gebruikt worden, waardoor ze perfect zijn voor kinderen van alle leeftijden.

Houten educatief speelgoed voor kinderen is gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen, waardoor het zeer veilig is voor kinderen. Ze zijn ook gemakkelijk schoon te maken en hebben geen batterijen nodig. Houten educatief speelgoed voor kinderen is verkrijgbaar in een groot aantal stijlen en ontwerpen, zodat kinderen het perfecte speelgoed voor hen kunnen vinden.

Cijfers en letters

Dit houten educatief speelgoed is geschikt voor Montessori-onderwijs en het aanleren van wiskunde, meetkunde en het alfabet. Het is een perfecte aanvulling op het traditionele leren op de kleuterschool of basisschool. Houten educatief speelgoed voor kinderen is een uitstekende manier om kinderen te helpen leren en zich te ontwikkelen. Het is perfect voor kinderen van alle leeftijden en kan gebruikt worden om kleuren, vormen, cijfers, letters en woorden te leren.
20871-e6881d.jpeg

Duurzaam speelgoed

Dit speelgoed is gemaakt van natuurlijke, duurzame materialen en is ontworpen om de tand des tijds te doorstaan en een verrijkende speelervaring te bieden. Elk stuk speelgoed is ontworpen om kinderen aan te moedigen de wereld om hen heen te verkennen, nieuwe vaardigheden te leren en hun verbeelding te ontwikkelen. Ze leren over vormen, kleuren en getallen, en ontwikkelen hun nieuwsgierigheid en fijne motoriek. Houten kinderspeelgoed is niet alleen leuk en leerzaam, het is ook milieuvriendelijk en milieuvriendelijk.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.