Interactief ouder-kind bordspel met rood kruis en blauwe bal in een geel vierkant
Interactief ouder-kind bordspel
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Interactief ouder-kind bordspel

14,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Ontdek onze nieuwe reeks spelletjes voor kinderen. Dit spel zal de intelligentie van uw kind helpen ontwikkelen terwijl u samen plezier hebt. Een ideaal cadeau voor de eerste jaren van uw kind.

Het ouder-kind interactief bordspel is een spel waarmee ouders en kinderen samen kunnen spelen en plezier hebben. Dit spel is ideaal voor kinderen van 3 tot 6 jaar. Er zijn verschillende moeilijkheidsniveaus, zodat kinderen in hun eigen tempo vooruitgang kunnen boeken. Het spel bestaat uit verschillende kaarten, die elk een activiteit voorstellen die gedaan moet worden. Kinderen moeten dan de activiteit voltooien met de hulp van hun ouders. Het is een leuk, interactief spel waarmee kinderen hun fantasie en creativiteit kunnen ontwikkelen.

Een moment van puur geluk met uw kind

Speel met uw kind, breng wat quality time met ze door en verdiep uw relatie met dit interactieve bordspel. Ze zullen plezier hebben en tijd met u doorbrengen. Dit interactieve ouder-kind bordspel is een geweldige manier voor ouders en kinderen om samen tijd door te brengen en plezier te hebben. Kinderen kunnen tijdens het spelen leren tellen, vormen en kleuren herkennen en hun fijne motoriek ontwikkelen. Ouders kunnen ook van het spel genieten door betrokken te raken bij het leren van hun kinderen. Dit spel is ideaal voor kinderen vanaf 3 jaar, en kan steeds opnieuw worden gespeeld zonder moe te worden.

Kleurrijk tic-tac-teen spel

Dit spel is ontworpen om communicatie, samenwerking en de ontwikkeling van sociale vaardigheden bij kinderen te stimuleren. Het spel bestaat uit een kleurrijk, aantrekkelijk bord en een aantal ronde en kruisvormige elementen. Het is een tic-tac-toe spel waarbij 3 elementen van dezelfde vorm op een horizontale, verticale of diagonale lijn moeten worden geplaatst. Het is een klassiek leerspel dat uw kind ook helpt om vormen en kleuren te herkennen. Uw kind zal snel een competitieve geest ontwikkelen en elke keer willen winnen!

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.