3D houten puzzel voor baby's met kleurrijke houten dierenvormen voor een kleurrijke muur
3D houten puzzel voor baby\’s
14,90  Select options
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

3D houten puzzel voor baby\’s

14,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Uil, olifant, krab ….. uw kind zal er geen woorden voor hebben! Onze collectie dierenpuzzels zal uw kleintjes helpen vormen en kleuren te ontdekken terwijl ze plezier hebben. Verkrijgbaar in verschillende modellen, van dieren tot boten en vliegtuigen, de keuze is aan u. Alle puzzels zijn gemaakt van hout, waardoor ze het perfecte cadeau voor uw kind zijn.

De 3D houten puzzel voor baby\’s is leuk en leerzaam speelgoed waarmee uw kind zijn fijne motoriek en creativiteit kan ontwikkelen. Deze houten puzzel bestaat uit 9 stukjes in de vorm van kleurrijke kubussen. Op elke kubus is aan één kant een letter van het alfabet, een cijfer of een dier geschilderd. Uw kind moet de kubussen in elkaar zetten om woorden, zinnen of dieren te vormen. Deze houten puzzel is een geweldige manier voor uw kind om zijn taal- en rekenvaardigheden te ontwikkelen terwijl hij plezier heeft.

Houten speelgoed ontdekken

Laat u betoveren door deze houten puzzels voor uw kinderen. Ze vormen dieren en ontdekken tegelijkertijd het plezier van legpuzzels. Precies wat ze nodig hebben om zich te vermaken in hun eerste levensjaren. De 3D houten puzzel voor baby’s is leuk en leerzaam speelgoed. Hij is gemaakt van natuurlijk hout en dus veilig en niet giftig voor kinderen. Houten puzzels helpen de fijne motoriek, logica en creativiteit van kinderen te ontwikkelen. Het is ook een geweldige manier om tijd met het gezin door te brengen. De 3D houten puzzel voor baby’s is ideaal speelgoed voor kinderen van 18 maanden tot 3 jaar.

Een leuk spel om overal mee naartoe te nemen

Deze houten puzzel is leuk, educatief speelgoed waarmee peuters hun fijne motoriek, oog-handcoördinatie en probleemoplossende vaardigheden kunnen ontwikkelen. De puzzel bestaat uit verschillende kleurrijke houten stukjes die in elkaar passen om een vorm te vormen. Deze stukjes moeten in een houten plank geplaatst worden waar elk stukje in past. De felle kleuren en leuke patronen trekken de aandacht van baby’s en stimuleren hun nieuwsgierigheid. Door met deze puzzel te spelen, ontwikkelen baby’s hun creativiteit en verbeelding terwijl ze hun zelfvertrouwen opbouwen. Deze 3D houten puzzel is gemakkelijk op te bergen en te vervoeren en is perfect voor autoritjes of uitstapjes naar het park.

De puzzel, een tijdloos spel

Met 2, 48, 150 of 500 stukjes zijn legpuzzels de ideale manier om kinderen, van peuters tot tieners, te stimuleren met motieven van hun favoriete personages, prachtige landschappen of kunstwerken. Geef nu een kinderpuzzel cadeau!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.