Creatieve en complexe 3D geometrische puzzel voor kinderen in de vorm van een vierkant
Creatieve en complexe 3D geometrische puzzel voor kinderen
14,90  Select options
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Creatieve en complexe 3D geometrische puzzel voor kinderen

14,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Ontdek onze nieuwe serie puzzels. Verkrijgbaar in twee kleuren, een transparante en een gekleurde. Aanbevolen voor kinderen vanaf 12 jaar. Het zal uw denkvermogen zeker op de proef stellen.

Deze 3D geometrische puzzel is een geweldige manier voor kinderen om hun creativiteit en verbeelding te ontwikkelen. Hij bestaat uit verschillende geometrische vormen die perfect in elkaar passen. Deze puzzel is erg leuk om in elkaar te zetten en helpt kinderen hun fijne motoriek te ontwikkelen.

De creatieve en complexe 3D geometrische puzzel voor kinderen is een leuk constructiespel. Hiermee kunnen kinderen hun verbeelding en creativiteit ontwikkelen terwijl ze plezier hebben. De puzzel bestaat uit verschillende geometrische vormen die perfect in elkaar passen. Kinderen kunnen verschillende structuren en figuren in 3D maken. Deze puzzel is ideaal voor kinderen vanaf 3 jaar.

Een complexe puzzel

Een hersenkrakende puzzel. Een puzzel voor oudere kinderen om nog meer te leren. Uw kind wordt op de proef gesteld met de verschillende combinaties die u kunt maken. De creatieve en complexe 3D geometrische puzzel voor kinderen is educatief speelgoed dat kinderen helpt hun intelligentie en creativiteit te ontwikkelen. Hij bestaat uit verschillende kleurrijke geometrische stukjes die perfect in elkaar passen. Dit speelgoed is erg leuk en stimulerend voor kinderen en helpt hen om over vormen en kleuren te leren terwijl ze plezier hebben.
Creatieve en complexe 3D geometrische puzzel voor kinderen in de vorm van een vierkant

Kleurrijke puzzel

De creatieve en complexe 3D geometrische puzzel voor kinderen is een educatief spel waarmee uw kind zijn logica, creativiteit en behendigheid kan ontwikkelen. Elk stukje van de puzzel is zorgvuldig ontworpen om een unieke en stimulerende speelervaring te bieden. De vormen zijn gevarieerd en complex, waardoor het spel moeilijker en interessanter wordt voor kinderen die op zoek zijn naar een uitdaging. De puzzel is ook erg esthetisch. De heldere kleuren en geometrische patronen brengen een vleugje moderniteit en verfijning in dit traditionele spel. Uw kind zal trots zijn om zijn of haar creatie aan vrienden en familie te laten zien.

De puzzel, een tijdloos spel

Met 2, 48, 150 of 500 stukjes zijn legpuzzels de ideale manier om kinderen, van peuters tot tieners, te stimuleren met motieven van hun favoriete personages, prachtige landschappen of kunstwerken. Geef nu een kinderpuzzel cadeau!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.