Turquoise houten cijferspel voor baby's
Houten bordspel met cijfers voor baby\’s
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Houten bordspel met cijfers voor baby\’s

49,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Net voordat hij naar de kleuterschool gaat, kan uw kind een voorsprong nemen op zijn vriendjes met ons cijferspel. Als ze er eenmaal een tijdje mee gespeeld hebben, zullen ze geen enkel getal meer kunnen weerstaan. Er gaat niets boven leren met plezier.

Het houten getallenbord voor baby\’s is het perfecte educatieve speelgoed voor peuters. Dit kleurrijke houten bord is ontworpen om kinderen op een leuke en speelse manier te leren over getallen en kleuren.

Kinderen kunnen met plezier tellen, getallen herkennen en kleuren vergelijken. Het bord heeft ook een uitwisbare lei waarop kinderen de geleerde getallen kunnen tekenen of schrijven.

Getallen ontdekken

Leer uw kind cijfers met onze houten insteekset. Hij is helemaal glad en heeft geen scherpe randen. Hij wordt geleverd met een stoffen zak en alle stukken die nodig zijn om getallen te vormen. Hiermee kunnen ze hun schrijfvaardigheid oefenen en hun begrip van getallen versterken. Het stimuleert de creativiteit, hand-oogcoördinatie en fijne motoriek en biedt tegelijkertijd een leuke en interactieve leerervaring.

Leuk, interactief educatief speelgoed

Het houten baby nummerbord is leuk en interactief educatief speelgoed waarmee uw kind al op jonge leeftijd leert over cijfers en kleuren. Het speelgoed is gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals natuurlijk hout en niet-giftige verf, om de veiligheid van uw kind tijdens het spelen te garanderen. Het cijferbord bevat verschillende kleurrijke elementen, zoals getallen, geometrische vormen en dieren, die allemaal ontworpen zijn om de verbeelding en creativiteit van uw kind te stimuleren. Dit zal uw kind helpen om zich voor te bereiden op school en zijn rekenvaardigheden te versterken.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.