Houten touwspel voor kinderen
Houten touwspel voor kinderen
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Houten touwspel voor kinderen

49,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

De juiste plek op het platform vinden door het door de gaten van de geometrische vormen te halen, dat is wat uw kind te wachten staat met ons houten touwspel. Het is een leerzame, maar ook creatieve ervaring. Laat uw kind tegelijkertijd leren hoe het schoenveters moet strikken, zodat het al op jonge leeftijd klaar is om de verantwoordelijkheden van een volwassene op zich te nemen.

Dit houten koordspel is een geweldige manier voor kinderen om hun coördinatie en behendigheid te ontwikkelen. De touwen zijn gemaakt van hout, waardoor ze erg sterk en duurzaam zijn. Ze zijn ook gemakkelijk te hanteren, zodat kinderen het spel snel onder de knie krijgen.

Een beetje hulp met de veters

Laat uw kind in de ban raken van dit houten koordspel. Het spel bevat 2 naalden en 2 houten touwtjes, plus 6 geometrische vormen van driehoeken tot vierkanten tot cirkels. Een houten spel om uw kind te vermaken. Het houten touwspel voor kinderen is leuk en leerzaam speelgoed. Kinderen kunnen leren knopen en tegelijkertijd plezier hebben. Het speelgoed is gemaakt van natuurlijk hout, dus het is milieuvriendelijk. De houten touwen zijn ook erg duurzaam, dus kinderen kunnen er lang mee spelen.
Houten touwspel voor kinderen

Leuk en leerzaam!

Het houten touwspel voor kinderen is leuk, educatief speelgoed dat kinderen helpt bij het ontwikkelen van hun coördinatie, behendigheid en creativiteit. Het spel bestaat uit meerdere houten touwtjes van verschillende afmetingen en kleuren, plus een stevige houten steun om de touwtjes op hun plaats te houden. Kinderen kunnen de touwen gebruiken om allerlei vormen en patronen te maken, waarbij ze hun fantasie en creativiteit kunnen gebruiken. Ze kunnen ook traditionele touwspelletjes doen, zoals touwtje springen, kurkentrekker en bungeekoord. Dit spel is ideaal voor kinderen van alle leeftijden, omdat het kan worden aangepast aan hun vaardigheidsniveau en interesse.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.