Houten geometrische vormen voor kinderen met wit touw
Houten geometrische vormen voor kinderen
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Houten geometrische vormen voor kinderen

49,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Dit kan het eerste cadeau van uw kind zijn, en hij zal een prachtige houten ketting maken omringd door geometrische vormen. Laat de creativiteit van uw kind spreken en laat uw fantasie u verrassen. Tegelijkertijd zal dit spel hen helpen om hun concentratievermogen te ontwikkelen, evenals hun begrip van geometrische vormen.

Het houten geometrische vormenspel voor kinderen is een uitstekende manier om verschillende geometrische vormen te leren kennen. Kinderen kunnen ze leren identificeren en classificeren op basis van hun kenmerken. Dit spel is ook een uitstekende manier om de fijne motoriek en bewegingscoördinatie te ontwikkelen. Kinderen kunnen plezier beleven aan het manipuleren van de verschillende stukjes van het spel om geometrische vormen te maken. Ze kunnen ook leren hoe ze deze op papier kunnen reproduceren. Dit spel is een uitstekend leermiddel voor jonge kinderen.

Vormen aan het einde van een touw

Speelgoed om geometrische vormen te ontdekken. Het is gemaakt van hout en wordt geleverd met een katoenen zak. Binnenin zitten een dozijn geometrische vormen, waaronder de belangrijkste zoals de driehoek en het vierkant, maar ook complexere zoals het hart en de ster. Het houten geometrische vormenspel voor kinderen is een leuk, educatief spel waarmee peuters en kleuters verschillende geometrische vormen leren kennen. Het spel bestaat uit 10 kleurrijke houten stukken die elk een andere geometrische vorm voorstellen: vierkant, rechthoek, cirkel, driehoek, ruit, enz. Kinderen moeten elke vorm met de juiste afbeelding op het spelbord matchen. Dit spel is een geweldige manier om op een leuke en interactieve manier over geometrische vormen te leren.

Ideaal voor uw kind!

Het houten geometrische vormenspel voor kinderen is leuk en leerzaam speelgoed waarmee peuters spelenderwijs verschillende geometrische vormen kunnen ontdekken. Het spel bestaat uit een houten bord met verschillende gaten van verschillende vormen, en houten stukken van verschillende kleuren en vormen die in de overeenkomstige gaten gestoken moeten worden. De houten stukken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor ze duurzaam en slijtvast zijn. Kortom, het houten geometrische vormenspel voor kinderen is educatief, leuk en duurzaam speelgoed dat de creativiteit, verbeelding, hand-oogcoördinatie en fijne motoriek van kinderen stimuleert en hen tegelijkertijd verschillende geometrische vormen leert herkennen.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.