Kleurrijk houten educatief spel voor kinderen met witte kaarten
Houten educatief spel voor kinderen
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Houten educatief spel voor kinderen

29,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Uw kind kan ervoor kiezen om de vorm van een kaart te reproduceren, maar ook om de vorm te reproduceren die zijn/haar verbeelding voor hem/haar heeft getekend. Alles is mogelijk met ons houten educatieve spel. Geen enkele grens zal hen tegenhouden, behalve u natuurlijk. Dit spel zal het vermogen van uw kind om vormen en kleuren te herkennen helpen ontwikkelen.

Houten educatief spel voor kinderen. Dit product is gemaakt van natuurlijke, milieuvriendelijke materialen. Het is niet giftig en veilig voor kinderen. Dit product is ideaal voor kinderen vanaf 3 jaar. Het kan kinderen helpen hun fijne motoriek te ontwikkelen en over kleuren en vormen te leren.

Eindeloze combinaties

Dit educatieve spel geeft uw kind de kans om zijn of haar creativiteit en denkvermogen te uiten. Ongeveer honderd kaarten, allemaal met verschillende vormen, en 7 geometrische vormen wachten op uw kind. U zult genoeg tijd hebben om met ze te delen. Dit houten educatieve spel voor kinderen is een uitstekende manier om de fijne motoriek en creativiteit van uw kind te ontwikkelen. Het bestaat uit verschillende gekleurde houten stukken die uw kind in elkaar moet zetten om vormen en patronen te maken. Dit spel is ideaal voor kinderen vanaf 3 jaar.

Gemaakt van duurzame materialen!

Het houten educatieve kinderspel is een hoogwaardig product dat ontworpen is om het leren en de ontwikkeling van vaardigheden bij jonge kinderen te stimuleren. Dit educatieve houten spel is gemaakt van duurzame en milieuvriendelijke materialen en is niet alleen leuk maar ook leerzaam. Het spel bestaat uit verschillende kleurrijke houten stukken die ontworpen zijn om kinderen te helpen bij het ontwikkelen van hun oog-handcoördinatie, fijne motoriek en kleur- en vormherkenning. Het is een geweldige keuze voor ouders die hun kinderen een leuke en boeiende leerervaring willen bieden.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.