Engelse leerkaarten voor baby's in blauw met witte kaarten met dierenmotieven
Engelse leerkaarten voor baby’s
14,90  Select options
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Engelse leerkaarten voor baby’s

14,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Ontdek onze collectie Engelse leerkaarten voor baby’s. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende thema’s, zoals fruit, dieren, vervoer en alledaagse voorwerpen. De kaarten voelen zacht aan voor een geweldige leerervaring.

Engelse leerkaarten voor baby’s zijn een uitstekende manier om baby’s de basisbeginselen van de Engelse taal te leren. Ze bevatten kleurrijke illustraties en eenvoudige woorden om hen vertrouwd te maken met Engelse woorden en geluiden. Engelse leerkaarten voor baby’s zijn een uitstekend hulpmiddel voor ouders die hun kinderen al op jonge leeftijd Engels willen leren.

Ontwaken door leren

Dit kaartspel is ideaal voor baby’s en jonge kinderen. De kaarten zijn thematisch gerangschikt om kinderen te helpen vormen en kleuren te herkennen. Kinderen ontdekken hun eerste woordenschat per thema. Engelse leerkaarten voor baby’s zijn een ideaal hulpmiddel om de eerste woordjes en zinnetjes in het Engels te leren. Ze zijn ontworpen voor baby’s en peuters, zodat ze op een leuke en interactieve manier kunnen leren. De kaarten zijn kleurrijk en geïllustreerd met duidelijke, eenvoudige afbeeldingen, waardoor ze gemakkelijk te leren zijn. Ze hebben ook een geluid voor elk woord, zodat baby’s het kunnen horen en herhalen.

Een innovatief educatief hulpmiddel om de allerkleinsten te helpen

Engelse leerkaarten voor baby’s zijn een innovatief educatief hulpmiddel dat is ontworpen om peuters al op jonge leeftijd Engels te leren. De kaarten zijn speciaal ontworpen om de cognitieve en taalkundige ontwikkeling van baby’s te stimuleren en bieden een leuke en interactieve leerervaring. Elke kaart is geïllustreerd met kleurrijke en aantrekkelijke afbeeldingen van alledaagse voorwerpen zoals dieren, fruit, groenten, speelgoed en nog veel meer. De kaarten hebben ook eenvoudige, duidelijke teksten die elke afbeelding in het Engels beschrijven, zodat baby’s al op jonge leeftijd vertrouwd raken met de Engelse taal.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.