0-bb9c31.jpeg
Sensorisch leerspeelgoed voor kinderen
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Sensorisch leerspeelgoed voor kinderen

39,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Eenvoud in de eerste leerfasen helpt om een stevige basis voor de toekomst te leggen. Uw kind neemt elke dag een enorme hoeveelheid nieuwe informatie op. Met deze zintuiglijke module kunt u hen helpen een aantal concepten te ontdekken en vast te leggen: vormen, getallen, kleuren, enz. Ze zullen ook leren om kleine voorwerpen te verplaatsen, wat hun precisie aanscherpt. Volledig gemaakt van hout en vrij van chemicaliën, kan uw kleintje met een gerust hart spelen.

Het sensorisch leerspeelgoed voor kinderen is educatief speelgoed dat kinderen helpt hun zintuigen te ontwikkelen. Het speelgoed is gemaakt van zachte, soepele materialen, waardoor het comfortabel in de hand ligt. De verschillende texturen en kleuren van het speelgoed helpen kinderen om verschillende zintuiglijke prikkels te leren herkennen. Dit speelgoed is ideaal voor kinderen van alle leeftijden.

Eenvoudig en in uw eigen tempo!

Uw kleintje wil gewoon nieuwe dingen leren. Geef ze de kans om hun nieuwsgierigheid te bevredigen. Deze sensorische module is speciaal ontworpen om hen te leren over kleuren, vormen en getallen, en om hun fijne motoriek en zelfs hun verbeelding te ontwikkelen. Het zintuiglijk leerspeelgoed voor kinderen is educatief speelgoed dat kinderen helpt om hun zintuigen te ontwikkelen. Het is gemaakt van zachte, soepele materialen, waardoor het comfortabel in de hand ligt. De verschillende texturen en kleuren van het speelgoed helpen kinderen om verschillende stimuli te leren onderscheiden.

Een innovatief product ontworpen om peuters te helpen hun vaardigheden te ontwikkelen

Het zintuiglijk leerspeelgoed voor kinderen is een innovatief product dat is ontworpen om peuters te helpen hun zintuiglijke vaardigheden te ontwikkelen. Het speelgoed is speciaal ontworpen om de zintuigen van kinderen te stimuleren, met name tastzin, zicht en gehoor. Het speelgoed is gemaakt van hoogwaardige materialen die zacht en veilig zijn voor kinderen. Het is ook gemakkelijk te hanteren en vast te houden voor kleine handjes. Het kleurrijke en aantrekkelijke ontwerp van het speelgoed trekt de aandacht van kinderen en moedigt hen aan om te onderzoeken en te ontdekken. Het zintuiglijke leerspeelgoed voor kinderen heeft verschillende texturen, kleuren en geluiden om de zintuigen van kinderen te helpen stimuleren.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.