0-65b931.jpeg
Kleurrijke houten tabletten voor de zintuiglijke ontwikkeling van kinderen
24,90 99,90  Select options
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Kleurrijke houten tabletten voor de zintuiglijke ontwikkeling van kinderen

24,90 99,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Laat uw kleintje kennismaken met de kleuren van de regenboog en maak hem op een nieuwe manier wakker. Samen met u, met het gezin of alleen, kan hij zijn fantasie de vrije loop laten met veelkleurige constructies die zijn kleine ogen in verrukking brengen. In de houten doos kunnen ze alles netjes opbergen als de activiteit voorbij is.

Gekleurde houten tabletten voor de zintuiglijke ontwikkeling van kinderen zijn een uitstekend hulpmiddel om peuters te helpen hun zintuigen te ontwikkelen. Ze zijn gemaakt van natuurlijke, niet-giftige materialen, waardoor ze perfect zijn voor kinderen.

De tabletten zijn mooi gekleurd en kunnen gemakkelijk door kleine handjes worden gehanteerd. Ze zijn ideaal voor imitatiespelletjes en creatieve activiteiten. De houten planken hebben een glad oppervlak en voelen prettig aan, waardoor ze perfect zijn voor kinderen die graag met hun vingers spelen.

Ze zijn ook ideaal voor kinderen die moeite hebben met het hanteren van kleinere voorwerpen. Houten tabletten zijn een geweldige manier voor kinderen om hun fijne motoriek en coördinatie te ontwikkelen.

Leven in kleur!

Laat uw kleintje kennismaken met de geneugten van het leven in kleur met deze felgekleurde houten plankenset. Gemakkelijk vast te pakken en uw kind zal het geweldig vinden om veelkleurige constructies te maken. Ze kunnen hun fantasie de vrije loop laten terwijl ze experimenteren en leren over kleuren. De kleurrijke houten tabletten zijn gemaakt van natuurlijke, milieuvriendelijke materialen.

Een set educatief speelgoed

De kleurrijke houten zintuiglijke ontwikkelingstabletten voor kinderen zijn een set educatief speelgoed dat ontworpen is om jonge kinderen te helpen hun zintuiglijke vaardigheden en hand-oogcoördinatie te ontwikkelen. Deze plateaus zijn gemaakt van natuurlijk hout, duurzaam en milieuvriendelijk. Elk blad is geschilderd in een heldere, aantrekkelijke kleur, die de nieuwsgierigheid van kinderen stimuleert en hen aanmoedigt om de wereld om hen heen te verkennen. Heldere kleuren helpen ook om de visuele waarneming van kinderen te verbeteren en vergroten hun vermogen om onderscheid te maken tussen verschillende kleurschakeringen. De planken zijn verkrijgbaar in verschillende maten, van de kleinste tot de grootste, zodat kinderen aan hun oog-handcoördinatie kunnen werken door de planken op elkaar te stapelen.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.