Houten zonnestelselpuzzel met gekleurde planeten
Houten zonnestelselpuzzel
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Houten zonnestelselpuzzel

69,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Ontdek onze houten puzzel van het zonnestelsel. De zon en de kleurrijke planeten kunnen op de afgeplatte basis geplaatst worden. Kinderen kunnen de namen van de planeten leren terwijl ze op hun plaats worden gezet.

De houten zonnestelselpuzzel is een educatief spel waarmee kinderen kunnen leren terwijl ze plezier hebben. Deze houten puzzel heeft 8 stukken die elk een ster in het zonnestelsel voorstellen: de Zon, Mercurius, Venus, Aarde, Mars, Jupiter, Saturnus en Uranus. Kinderen moeten de stukken in elkaar zetten om het zonnestelsel na te bouwen, en dan kunnen ze de bijgeleverde instructies gebruiken om de kenmerken van elke ster te ontdekken. De houten zonnestelselpuzzel is een uitstekende manier om kinderen kennis te laten maken met astronomie en hen te helpen het prachtige universum dat ons omringt te ontdekken.

Leer meer over het zonnestelsel

Deze houten puzzel is geweldig om de verbeelding van kinderen te ontwikkelen. Het helpt bij de oog-handcoördinatie. Dit spel helpt kinderen om de namen van de planeten en hun positie in het zonnestelsel te leren. Deze houten puzzel is een geweldige manier voor kinderen om te leren terwijl ze plezier hebben. Er zijn 8 stukken, die elk een ster in het zonnestelsel voorstellen. De puzzel is gemaakt van massief hout, waardoor hij zeer duurzaam en stevig is. De afgeronde hoeken van de stukjes zijn perfect voor kleine handjes, waardoor de puzzel gemakkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen is.

Een leuk en leerzaam spel

De houten zonnestelselpuzzel is een leuk, educatief spel waarmee kinderen de planeten en sterren uit ons universum kunnen ontdekken. De puzzel is gemaakt van hoogwaardig hout, waardoor hij sterk en duurzaam is. De puzzel heeft 48 houten stukken die elk een andere planeet of ster voorstellen. De stukken zijn geschilderd in heldere, aantrekkelijke kleuren, zodat kinderen ze gemakkelijk kunnen herkennen. Elk stukje heeft ook een kleine houten knop, zodat jongere kinderen het gemakkelijk kunnen vasthouden en manipuleren. De puzzel wordt geleverd met een houten dienblad waarop de stukjes in elkaar gezet kunnen worden.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.