Roodkapje 3D dubbelzijdige houten puzzel
Dubbelzijdige 3D puzzel
14,90  Select options
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Dubbelzijdige 3D puzzel

14,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Onze dubbelzijdige 3D puzzel is gemaakt van hoogwaardig hout dat veilig is voor kinderen. Elke puzzel heeft 8 stapelbare stukjes. Het spel is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het helpt kinderen om driedimensionale vormen te herkennen.

De dubbelzijdige 3D puzzel is een unieke puzzel! Hij heeft twee kanten, één in reliëf en de andere in 2D. U kunt hem dus manipuleren en in alle richtingen draaien om de juiste combinatie te vinden. Bovendien is deze puzzel ook erg leuk om in elkaar te zetten.

De dubbelzijdige puzzel

Deze educatieve puzzel is gemaakt van kleine houten stenen die gestapeld kunnen worden. Het is een geweldige manier om de zintuiglijke vaardigheden van baby’s te verbeteren. Het helpt kinderen om lijnen te herkennen en vormen te reconstrueren. Dubbelzijdige 3D puzzel is een 3D puzzel die op twee manieren gebruikt kan worden. U kunt hem gebruiken als een traditionele 3D puzzel, waarbij u de stukjes in elkaar legt om een 3D afbeelding te maken. U kunt de puzzel ook als een 2D puzzel gebruiken, waarbij u de stukjes in elkaar legt om een 2D afbeelding te maken. Deze puzzel is perfect voor zowel kinderen als volwassenen, omdat hij leuk en uitdagend is.

Een innovatief puzzelspel met een unieke spelervaring!

De Dubbelzijdige 3D Puzzel is een innovatief puzzelspel dat een unieke en stimulerende speelervaring biedt. De puzzel bestaat uit stevige kartonnen stukken die in elkaar gezet kunnen worden om een driedimensionale structuur te creëren. Het speciale aan deze puzzel is dat hij dubbelzijdig is, wat betekent dat u aan elke kant twee verschillende afbeeldingen in elkaar kunt zetten. De Dubbelzijdige 3D Puzzel is perfect voor puzzelliefhebbers die op zoek zijn naar een extra uitdaging. De twee zijden van de puzzel hebben verschillende moeilijkheidsgraden, wat betekent dat u het niveau kunt kiezen dat het beste bij uw vaardigheden past.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.