Digitale houten constructie op een witte tafel
Digitaal bouwspel
54,90 84,90  Select options
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Digitaal bouwspel

54,90 84,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Ontdek onze numerieke bouwsteen om wiskunde te leren terwijl u plezier hebt. Het bestaat uit 10 of 20 stukken in de vorm van getallen van 1 tot 10 in natuurlijk hout. De zintuiglijke ervaring is uitstekend, met een geraffineerd, minimalistisch ontwerp.

Deze digitale bouwset is perfect voor kinderen die graag bouwen en creëren. De stukken zijn gemakkelijk te hanteren en in elkaar te zetten, waardoor kinderen veel verschillende bouwwerken kunnen maken. Het spel is ook interactief, zodat kinderen plezier kunnen hebben terwijl ze leren. Met de digitale bouwstenen kan uw kind snel de getallen leren.

Gekostprijsde bouwsteen

Deze 10- of 20-delige spellen laten kinderen kennismaken met getallen terwijl ze hun fantasie de vrije loop laten! Ze kunnen wiskundige bewerkingen uitvoeren of personages bouwen. Jeu de construction numérique is een educatief spel waarmee kinderen hun verbeelding en creativiteit kunnen ontwikkelen. Het spel bestaat uit verschillende modules die in elkaar gezet kunnen worden om originele bouwwerken te maken. Kinderen kunnen bruggen, huizen, torens en andere bouwwerken leren bouwen. Het spel is ook ideaal voor het ontwikkelen van coördinatie en fijne motoriek.
Digitale houten constructie op een witte tafel

Perfect voor uw kleine knapperd!

Het digitale bouwspel is een innovatief product waarmee kinderen en volwassenen hun creativiteit en fantasie kunnen ontwikkelen door virtuele 3D-modellen te bouwen. Het spel maakt gebruik van geavanceerde technologie om een meeslepende en interactieve bouwervaring te bieden. Het digitale bouwspel bevat een verscheidenheid aan virtuele blokken en gereedschappen waarmee spelers complexe bouwwerken, voertuigen, robots en nog veel meer kunnen maken. De blokken zijn verkrijgbaar in een groot aantal vormen, maten en kleuren, zodat spelers hun creaties aan hun voorkeuren kunnen aanpassen. De virtuele bouwgereedschappen bevatten functies zoals roteren, zoomen en verplaatsen, waardoor het gemakkelijk is om blokken te manipuleren en nauwkeurige modellen te maken.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.