Rode elektronische wekker versierd met de Patrouille
Rode elektronische wekker versierd met de Patrouille
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Rode elektronische wekker versierd met de Patrouille

29,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Hier is een elektronische wekker voor uw kind, vooral als hij of zij een Paw Patrol-fan is. Deze kubusvormige wekker geeft de tijd, datum en zelfs de temperatuur weer. Alle zijkanten zijn overwegend rood versierd met personages uit de Patrol-serie. Stevig en origineel met zijn dobbelsteenachtige vorm is dit een geweldig kerstcadeau.

De rode elektronische wekker versierd met de Patrol is een ideale digitale wekker voor kinderen. Hij is gemakkelijk te gebruiken en heeft veel functies, zoals een alarm, stopwatch en kalender. De rode elektronische wekker versierd met de Patrolman is gemaakt van hoogwaardig plastic en heeft een LCD-scherm met achtergrondverlichting. Hij werkt op één AA-batterij.

Kubische wekker voor kinderen

S Ochtends wakker worden wordt een stuk gemakkelijker met de Patrouille die bij uw kind aanbelt. De mooie tekeningen van de personages zullen uw kind opvrolijken telkens als het naar de tijd kijkt. Deze rode elektronische wekker versierd met de Patrol is het ideale accessoire voor kinderen die van deze tv-serie houden! Hij is gemakkelijk te gebruiken en laat u de exacte tijd instellen. Kinderen zullen ook dol zijn op de sluimerfunctie en het ingebouwde nachtlampje. Deze elektronische wekker is een uitstekend cadeau-idee voor kinderen vanaf 3 jaar!
Rode elektronische wekker versierd met de Patrouille

Praktisch en leuk!

De rode elektronische wekker versierd met Patrol is een praktisch en leuk accessoire voor kinderen die ‘s ochtends een beetje hulp nodig hebben bij het opstaan. Deze digitale wekker heeft een kleurrijk en leuk ontwerp met de favoriete personages uit de beroemde tekenfilmserie voor kinderen. De behuizing van de wekker is gemaakt van duurzame en resistente materialen, waardoor een lange levensduur gegarandeerd is. De rode elektronische wekker versierd met Patrol is een ideale keuze voor ouders die hun kinderen ‘s ochtends willen helpen opstaan en tegelijkertijd een vleugje fantasie en plezier aan hun slaapkamer willen toevoegen

Zodat u op tijd op school bent!

Met een leuk, schattig ontwerp, of een ontwerp gebaseerd op de favoriete tekenfilm van uw kind, kiest u een wekkerradio waarmee ze uit hun sluimer kunnen ontwaken en de dag goed kunnen beginnen. Met een digitaal scherm, wijzers of projectie, de keuze is aan u!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.