Witte elektronische wekker met Patrol-logo
Elektronische wekker met Patrol-logo
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Elektronische wekker met Patrol-logo

29,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Deze elektronische wekker met Paw Patrol-logo is leuk en functioneel, en geeft niet alleen de tijd aan, maar gaat ook branden en geeft de temperatuur aan. Hij is perfect voor de slaapkamer of speelkamer van uw kleintje. Het is een ideaal cadeau voor elke fan van de beroemde tekenfilm.

Deze elektronische wekker is perfect voor kleine fans van de beroemde tv-serie. De wekker heeft een afbeelding van het Patrol-logo op de bovenkant. De LED’s zijn gemakkelijk af te lezen, zelfs in het donker, en het alarm is zacht en aangenaam. De wekker heeft ook een praktische sluimerfunctie, zodat u kunt genieten van een paar extra minuten in bed!

Het perfecte cadeau voor uw kind!

Deze elektronische wekker met het Patrol-logo is het perfecte cadeau voor uw kind. Hij is praktisch, geeft de temperatuur aan en heeft een LED-verlicht figuurtje. Bovendien staat hij prachtig in de slaapkamer van uw kind! De elektronische wekker met Patrol-logo is een leuke en kleurrijke elektronische wekker. Ideaal voor kinderen en jonge volwassenen. De elektronische wekker met Patrol-logo is een elektronische wekker met een digitale klok. Hij werkt op batterijen en via het stopcontact. De elektronische wekker met Patrol-logo heeft een knop om de tijd in te stellen, een knop om het alarm in te stellen en een knop om de tijdweergave aan of uit te zetten.
Witte elektronische wekker met Patrol-logo

Aantrekkelijk, kleurrijk ontwerp

De elektronische wekker met Patroller-logo is ideaal voor kinderen die van deze beroemde tekenfilmserie houden. Deze wekker heeft een aantrekkelijk, kleurrijk ontwerp, met het Patroller-logo op het scherm. De wekker is gemakkelijk te gebruiken en heeft een handige sluimerfunctie, zodat kinderen kunnen genieten van een paar extra minuten slaap. Hij heeft ook een duidelijk, gemakkelijk af te lezen digitaal display, met lichtgevende cijfers voor betere zichtbaarheid in het donker. Met zijn leuke ontwerp en gebruiksgemak is de elektronische wekker met Patrol-logo een geweldige keuze voor alle fans van de animatieserie.

Zodat u op tijd op school bent!

Met een leuk, schattig ontwerp, of een ontwerp gebaseerd op de favoriete tekenfilm van uw kind, kiest u een wekkerradio waarmee ze uit hun sluimer kunnen ontwaken en de dag goed kunnen beginnen. Met een digitaal scherm, wijzers of projectie, de keuze is aan u!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.