Kinderwekker in de vorm van een rode en turquoise plastic robot
Kinderwekker in de vorm van een plastic robot
29,90  Select options
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Kinderwekker in de vorm van een plastic robot

29,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Heeft uw kind moeite om \’s ochtends wakker te worden? Geef ze deze schattige robotwekker cadeau om ze te helpen op tijd op te staan. Ze zullen dol zijn op het originele, creatieve ontwerp. Uw kind zal het zien als speelgoed en als decoratie voor zijn slaapkamer. Maar bovenal zal deze kinderwekker met kwartsuurwerk hen helpen om goede gewoontes te ontwikkelen om wakker te worden.

De plastic robotwekker is een schattige en leuke wekker waar kinderen dol op zullen zijn. Hij is gemaakt van hoogwaardig plastic en is volledig veilig voor kinderen. De plastic robotwekker is heel gemakkelijk te gebruiken en heeft allerlei leuke functies. Kinderen zullen graag leren hoe ze de plastic robotwekker moeten gebruiken en zullen het geweldig vinden om hem elke dag te kunnen gebruiken.

Een lichte, draagbare wekker

Deze plastic wekker is een prachtig cadeau voor uw kind. Met een gewicht van slechts 245 gram is hij licht en draagbaar. Deze wekker is gemaakt van slijtvast plastic en is gemakkelijk te hanteren en te gebruiken. Uw kind kan hem desgewenst meenemen op vakantie. Deze wekker in de vorm van een robot is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren. Het elegante, kleurrijke ontwerp van de plastic robotwekker past perfect in de slaapkamer van uw kind en geeft deze een moderne, trendy uitstraling.
13515-bab7b5.jpeg
13515-8ce178.jpeg

Een duidelijk display

Deze kleurrijke kleine robot is ontworpen om kinderen aan te spreken met zijn leuke, originele ontwerp dat de wereld van robots en futuristische machines oproept. Hij heeft een duidelijk, helder digitaal display, zodat u zelfs in het donker gemakkelijk de tijd kunt aflezen. De cijfers zijn groot en duidelijk zichtbaar, zodat kinderen gemakkelijk kunnen leren hoe laat het is. De plastic robotwekker heeft ook een hoorbaar alarm dat naar wens ingesteld kan worden. Dankzij deze functie kunnen kinderen zachtjes wakker worden en hun dag goed beginnen, zonder stress of haast.

Zodat u op tijd op school bent!

Met een leuk, schattig ontwerp, of een ontwerp gebaseerd op de favoriete tekenfilm van uw kind, kiest u een wekkerradio waarmee ze uit hun sluimer kunnen ontwaken en de dag goed kunnen beginnen. Met een digitaal scherm, wijzers of projectie, de keuze is aan u!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.