1382-bfd02a.jpeg
Waterdicht aangesloten horloge met SIM-kaart en camera
29,90  Select options
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Waterdicht aangesloten horloge met SIM-kaart en camera

29,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Als u weet dat uw kind veilig is, kunt u gerust zijn. Met dit verbonden kinderhorloge kunt u uw kind in de gaten houden, waar u ook bent. De gadget wordt geleverd met een SIM-kaart zodat u op elk moment contact kunt opnemen met uw zoon of dochter. Het heeft ook een GPS-functie zodat u uw kind kunt lokaliseren als dat nodig is.

Het waterdichte verbonden horloge met SIM-kaart en camera is een stijlvolle smartwatch met geavanceerde functies. Het heeft een 1,54 inch TFT-touchscreen voor gebruiksgemak, een 0,3 MP camera voor het maken van foto\’s en video\’s, een Bluetooth-verbinding voor verbinding met uw telefoon en een geïntegreerde SIM-kaart voor 3G internettoegang.

Hij ondersteunt het afspelen van muziek en video, stemopname, notities maken, kalender, alarm, stopwatch, rekenmachine en ondersteunt de volgende talen: Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Portugees, Russisch, Arabisch en Chinees.

Een horloge met een camera

Zoals u kunt zien, is dit horloge anders dan alle andere. Het is intelligent en biedt een heleboel functies om uw kind in de gaten te houden. Het horloge heeft ook een kleine camera zodat uw kind de opmerkelijke momenten van de dag kan vastleggen. Het waterdichte verbonden horloge met SIM-kaart en camera is een multifunctionele smartwatch. Het heeft een quad-core chip, 512 MB RAM, 4 GB ROM en ondersteunt Wi-Fi, Bluetooth 4.0, GPS en GSM / WCDMA. Het waterdichte horloge met SIM-kaart en camera kan foto’s en video’s maken, muziek afspelen, spelletjes spelen, berichten versturen en ontvangen, telefoongesprekken voeren en nog veel meer. Het is ook waterdicht tot 50 meter, dus u kunt ermee zwemmen, duiken of zelfs douchen.
1382-c31499.jpeg
1382-bfd02a.jpeg

Een multifunctioneel horloge

Ons waterdichte verbonden horloge met SIM-kaart en camera is een high-tech accessoire dat veel praktische functies voor gebruikers biedt. Deze smartwatch is uitgerust met een SIM-kaart waarmee de gebruiker kan bellen, sms’en en internetten zonder een mobiele telefoon nodig te hebben. Het heeft ook een kleurentouchscreen van hoge kwaliteit waarmee de gebruiker gemakkelijk door de verschillende beschikbare applicaties kan navigeren. Het biedt ook functies voor het bijhouden van fitness, zoals het tellen van stappen, slaapmonitoring en hartslagmeting. Of u nu altijd verbonden wilt blijven, uw lichamelijke conditie wilt bijhouden of gewoon wilt profiteren van de multimediafuncties, dit verbonden horloge is een verstandige keuze voor iedereen die zijn dagelijks leven wil vereenvoudigen.

Top horloges!

Maar het is niet alleen bedoeld om de tijd te vertellen! Het verbonden horloge is uitgerust met leuke gadgets die kinderen aanspreken en stelt ouders ook in staat om altijd te weten waar hun kind zich bevindt. Koop nu een connected horloge voor kinderen!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.