Babykaartspel met hand en hoofd en andere kaarten op een bed
Speelkaarten voor baby\’s
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Speelkaarten voor baby\’s

34,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Onze nieuwe serie kinderspelletjes, kaarten in het Engels. De verpakking bevat 30 kaarten, allemaal in plastic. Het is de perfecte manier om uw kind te helpen een nieuwe vaardigheid te leren.

Het babykaartspel is leuk, educatief speelgoed speciaal voor kinderen. Kinderen kunnen er kleuren, vormen en getallen mee leren terwijl ze plezier hebben. Dit pakket is ideaal voor kinderen van 18 maanden tot 3 jaar.

Uw kind kan deze activiteit gebruiken om over Engels te leren.

Engels ontdekken

Uw kind ontdekt het begin van de taal van Shakespeare. Ons kaartspel zal hen helpen Engelse woorden te leren, zoals de leden van het menselijk lichaam: de mond, de ogen, enz. Dit kaartspel is perfect voor baby’s! Er zijn 12 stukjes, elk met een extra stukje. De kaarten zijn gemaakt van nietjesstof, zodat ze gemakkelijk door kleine handjes vastgepakt kunnen worden. De illustraties zijn kleurrijk en opvallend, zodat u ze in één oogopslag kunt zien. De kaartjes kunnen gebruikt worden om herinneringen op te halen of verhalen te vertellen.

Een stimulerend spel

Elke kaart is versierd met heldere, aantrekkelijke afbeeldingen. De kleuren zijn sterk en contrasterend om de prestaties van baby’s te stimuleren en hun visuele waarneming te verbeteren. Het babykaartspel is ook ontworpen om peuters te helpen hun cognitieve vaardigheden en leervermogen te ontwikkelen. De wiegjes zijn ideaal voor baby’s kleine handjes, zodat ze hun motorische vaardigheden en hand-oogcoördinatie kunnen ontwikkelen. De kaarten zijn ook waterdicht, dus ze kunnen perfect gebruikt worden bij slecht weer of in de regen.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.