Kleurrijke houten educatieve puzzel voor kinderen met spelende baby en blauwe doos
Educatieve houten puzzel voor kinderen
29,90 34,90  Select options
-10% Code SD10 tot 08/07/2024

Educatieve houten puzzel voor kinderen

29,90 34,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Ontdek onze nieuwe serie legpuzzels, met drie beschikbare modellen: een 155-delige puzzel met en zonder doos, en een kleine tetris. Alles wat je nodig hebt voor een grote, grote wereld.

Een educatieve puzzel voor kinderen om ze te helpen met logica en fijne motoriek. Deze houten puzzel heeft 9 delen die door anderen gebruikt kunnen worden. Kinderen moeten elk dier terugplaatsen in het corresponderende vakje op het bord. Deze educatieve puzzel is een geweldige manier om kinderen te helpen met hun logica en motoriek.

Leren met plezier

Laat uw kind kennismaken met geometrische vormen met een legpuzzel. Verschillende vormen die passen bij uw kind, zodat het kan leren terwijl het plezier heeft. U kunt de lijm op uw gezicht gebruiken als u uw eigen puzzel wilt maken. De educatieve puzzel voor kinderen is een uitstekende manier om kinderen te helpen zichzelf te helpen en van hen te leren. Hij is gemaakt van zwaar hout en is zeer slijtvast. Hij heeft veel verschillende vormen en kleuren die leuk en interessant zijn voor kinderen. Educatieve kinderopvangfaciliteiten zijn een geweldige manier om kinderen te helpen vormen, kleuren en leren. Ze kunnen ook gebruikt worden om kinderen te helpen met hun motorische vaardigheden.

Geometrische vormen maken

De puzzel bestaat uit een reeks kleurrijke structuren die in de tuin geplaatst kunnen worden om een compleet plaatje te maken, en bevat ook geometrische vormen, patronen en voorwerpen. Dit is de perfecte manier voor kinderen om hun vaardigheden en concentratie te gebruiken en te voorkomen dat ze de weg kwijtraken. De puzzelaanpak is ook zeer geschikt voor kinderen, met heldere, kleurrijke illustraties die hun verbeelding en creativiteit stimuleren. De verschillende vormen en kleuren van de stukjes helpen kinderen ook om over kleuren, vormen en materialen te leren.

De puzzel, een tijdloos spel

Met 2, 48, 150 of 500 stukjes zijn legpuzzels de ideale manier om kinderen, van peuters tot tieners, te stimuleren met motieven van hun favoriete personages, prachtige landschappen of kunstwerken. Geef nu een kinderpuzzel cadeau!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.