Set van 12 Pokéballs met Pokémon-figuurtjes
Set van 12 Pokéballs met Pokémon-figuurtjes
-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Set van 12 Pokéballs met Pokémon-figuurtjes

34,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Is uw kind fan van de magische wereld van Pokémons? Het is gemakkelijk te begrijpen waarom, of u nu een ouder of een jonger kind bent, we zijn allemaal wel eens verliefd geworden op de fantastische en ongelooflijke wereld van Pokémons!

Weet u wat de grootste wens van uw kind is als fan van deze culttekenfilm? Een eigen Pokéball natuurlijk!

Met ons pakket van 12 Pokéballs geeft u uw kleintje de kans om de beste Pokémon-trainer te worden!

12 verrassings-Pokéballs, speciaal voor hem!

Met sterretjes in de ogen kijkt uw kind toe hoe u aankomt met uw nieuwe speelgoed, want ja, het zijn niet één, maar TWELVE Pokéballs die uw kleintje mag openen om hun Pokémon te ontdekken. In elke Pokéball zit een verrassings-Pokémon, waardoor het nog spannender wordt om ze open te maken! Bliksemstraal, Carapuce, Evoli of Bulbizarre? Hij zal geen seconde meer willen verspillen! Met 12 Pokéballs en 12 nieuwe Pokémons is uw kind klaar voor elke uitdaging! Is uw kind dol op Pikachu? De kans dat hij zich in een van de Pokéballs verstopt is 7/10.

Een fantastische set voor uw kind!

De verpakking van 12 Pokéballs met Pokémon-figuurtjes is een fantastische set voor fans van de beroemde videogame- en animatiefranchise. Elke doos bevat een hoogwaardige plastic Pokéball, die kan worden geopend om een Pokémon-figuurtje te onthullen. De figuurtjes zijn zorgvuldig ontworpen om op de iconische personages uit de serie te lijken, met fijne details en felle kleuren waardoor ze echt opvallen. De verpakking van 12 Pokéballs met Pokémon-figuurtjes is ideaal voor kinderen en volwassenen die hun speelgoedcollectie willen uitbreiden of zich willen verdiepen in de fascinerende wereld van Pokémon.

Maak van uw kind de beste trainer!

Heeft uw kind eindelijk zijn eigen Pokéball? Is het hem gelukt om zijn favoriete Pokémon te vangen? Geen twijfel mogelijk, hij is klaar voor avontuur! Samen met zijn Pokéball gaat uw kind de strijd aan om elke uitdaging te winnen en de beste Pokémon-trainer aller tijden te worden. Laten we gaan en ze allemaal vangen!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.