0-a2dd8e.jpeg
Anti-stress bal die van kleur verandert voor kinderen
23,90  Select options
-15% Code SD15 tot 24/07/2024

Anti-stress bal die van kleur verandert voor kinderen

23,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Op zoek naar een leuke en rustgevende manier om stress te verlichten? Kijk dan niet verder dan onze van kleur veranderende stressbal voor kinderen! Dit speeltje is gemaakt van zacht, sponsachtig siliconen en is perfect om in te knijpen, gooien en vangen. Hij is ook niet giftig en veilig voor kinderen van alle leeftijden.

Deze stressbal is perfect voor kinderen die moeten ontspannen en kalmeren. Hij is gemaakt van zachte, soepele materialen, waardoor hij prettig in de hand ligt. De bal verandert van kleur als erin geknepen wordt, wat leuk is en de zintuigen van kinderen stimuleert. Hij is ook gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden.

Leuk en veilig voor kinderen

Dit is de perfecte manier voor kinderen om van stress af te komen! Deze van kleur veranderende stressbal is gemaakt van zacht siliconen, dus hij is sponsachtig en niet giftig. Hij is ook van hoge kwaliteit, waardoor het een leuke en veilige keuze is voor kinderen. De stressbal is erg populair bij kinderen. Hij is gemaakt van zacht rubber en verandert van kleur als erin geknepen wordt. Het is ideaal speelgoed voor kinderen die graag met hun handen spelen en voor kinderen die een beetje visuele stimulatie nodig hebben.

Een innovatief en leuk product

De van kleur veranderende anti-stress bal voor kinderen is een innovatief en leuk product dat een unieke zintuiglijke ervaring biedt. De bal is ontworpen om kinderen te helpen ontspannen en kalmeren door een stimulerende tactiele en visuele activiteit te bieden. De bal is gemaakt van zacht, stevig materiaal waardoor kinderen erin kunnen knijpen, kneden en gooien zonder het risico te lopen dat de bal breekt of vervormt. Hij heeft ook een gestructureerd oppervlak dat aangenaam aanvoelt. Het meest fascinerende aan deze bal is dat hij van kleur kan veranderen als er druk op wordt uitgeoefend.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.