Pokémon microbouwstenen met personages
Pokémon micro bouwstenen – Bouwspel voor kinderen
19,90  Select options
-10% Code SD10 tot 08/07/2024

Pokémon micro bouwstenen – Bouwspel voor kinderen

19,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Op zoek naar een educatief spel voor uw kind dat dol is op de wereld van Pokémons?

Onze LEGO-stijl Pokémon bouwset is het perfecte cadeau voor uw kleintje!

Jong en oud, wie is er niet gefascineerd door deze magische wereld vol schattige kleine magische wezens?

Breng dus wat heerlijke tijd door met het bouwen van uw eigen Pokémons met uw kind, terwijl u hun verstandelijke vermogens ontwikkelt!

Meer dan alleen een spel... een hele wereld!

Leer uw kind zich te concentreren met een spel waar ze dol op zullen zijn… Pokémons! Welk kind houdt niet van deze schattige wezentjes? Deze Pokémon bouwset voor kinderen zit boordevol magische krachten en zal ze dolblij maken als ze het zien en zich realiseren dat het hun favoriete Pokémon is! Hij zal geen minuut meer willen verspillen en zijn tijd doorbrengen met het bouwen van zijn favoriete Pokémon! Maar dat is zonder de hulp van papa en mama… U kunt de eerste momenten helpen, zodat u een leuke tijd met uw kind kunt hebben en uw band kunt versterken, en hem dan alleen laten om plezier te hebben terwijl hij zijn intellectuele vaardigheden verbetert!

Een spannend constructiespel voor kinderen

Pokémon microbouwstenen zijn een spannend bouwspel voor kinderen die dol zijn op Pokémon-figuren. Dit bouwspel is ontworpen om kinderen te helpen hun creativiteit, geduld en behendigheid te ontwikkelen terwijl ze plezier hebben. De blokken zijn microscopisch klein, wat betekent dat ze kleiner zijn dan traditionele bouwstenen, waardoor het bouwproces uitdagender en stimulerender wordt. Kinderen kunnen de instructies volgen om de Pokémon-figuren te bouwen of hun fantasie gebruiken om hun eigen unieke ontwerpen te maken.

Word de beste trainer!

Er is geen twijfel mogelijk: met dit Pokémon-bouwspel wordt u de beste Pokémon-trainer aller tijden! Het bouwen van uw eigen Pokémon is ongelooflijk lonend voor u en uw kinderen! Als cadeau of voor uzelf, dit prachtige bouwspel is een genot voor jong en oud. Ga de uitdaging aan en begin vandaag nog aan je nieuwe missie! Pssst... Hebt u een paar Pokémon op het oog? Voeg er 3 toe aan uw winkelmandje, en de derde is GRATIS met de code POKEMON2! Dus ga je gang en vang ze allemaal!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.