21494-ad9c88.jpeg
Siliconen regenboogpuzzel
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Siliconen regenboogpuzzel

59,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Onze siliconen regenboogpuzzel is een ideaal educatief spel voor baby\’s die graag met Mantessori spelen. De siliconen textuur is zacht en voelt langdurig prettig aan. Het leren van kleuren, maten en ronde vormen stimuleert de logica en creativiteit van kinderen.

De siliconen regenboogpuzzel is leuk en leerzaam speelgoed voor kinderen. Hij is gemaakt van zacht, duurzaam silicone en is gemakkelijk schoon te maken. De puzzel is kleurrijk en aantrekkelijk, en kan kinderen helpen hun fijne motoriek en oog-handcoördinatie te ontwikkelen. Kinderen kunnen veel plezier beleven aan het in elkaar zetten van de puzzelstukjes, en ze leren ook kleuren en vormen herkennen. Dit speelgoed is veilig en niet-giftig, en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

De kleurrijke puzzel

Deze regenboogpuzzel voor baby’s is zowel een activiteit als een bijtring. Het babyvriendelijke siliconenmateriaal zal de creativiteit bevorderen en de verbeelding ontwikkelen. Tot slot is dit speelgoed een echte aanrader voor de psychomotorische activiteit van baby’s. De siliconen regenboogpuzzel is leuk en leerzaam speelgoed voor kinderen. Hij is gemaakt van zacht, duurzaam siliconen en is gemakkelijk te hanteren en schoon te maken. De puzzel is kleurrijk en aantrekkelijk, en kan kinderen helpen hun fijne motoriek en oogcoördinatie te ontwikkelen.
21494-1fa781.jpeg

Een leuk en leerzaam spel

De siliconen regenboogpuzzel is een leuk, leerzaam spel dat kinderen helpt hun creativiteit, fijne motoriek en probleemoplossend vermogen te ontwikkelen. De puzzel bestaat uit zeven regenboogvormige stukjes, elk met een andere kleur. De puzzel is gemaakt van siliconen van hoge kwaliteit en voelt zacht aan, is flexibel en duurzaam. De stukjes zijn gemakkelijk te hanteren door kleine handjes en kunnen gebogen, gedraaid en uitgerekt worden zonder te breken of krom te trekken. Silicone is ook niet giftig, BPA-vrij en gemakkelijk schoon te maken, waardoor het een veilige en hygiënische keuze is voor kinderen.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.