Gekleurde houten Tangram puzzel met houten doos
Houten Tangram puzzel
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Houten Tangram puzzel

14,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Ontdek onze vierkante houten Tangram puzzel. Een van de oudste geometrische puzzels. De puzzel is kleurrijk en de houten structuur zorgt voor een geweldige visuele en zintuiglijke ervaring. Hij is niet moeilijk te bouwen, want hij bestaat uit 7 stukjes.

De houten Tangram puzzel is een constructie- en logicaspel dat door het hele gezin gespeeld kan worden. Het bestaat uit 7 houten stukken van verschillende vormen en groottes die perfect in elkaar passen. Het doel van het spel is om de modellen die met de Tangram-stukken worden voorgesteld na te bouwen, met inachtneming van de beperkingen die door het aantal stukken en hun vorm worden opgelegd.

De modellen kunnen heel eenvoudig of heel complex zijn, dus er is iets voor elke moeilijkheidsgraad. Houten Tangram is een uitstekende manier om logica en creativiteit te ontwikkelen en tegelijkertijd plezier te hebben!

De intelligente puzzel!

Deze veelkleurige houten puzzel is een slimme hersenkraker voor kinderen. Deze creatieve creatie van figuren en geometrische patronen in alle maten. Geen veiligheidsrisico voor kinderen. De houten Tangram puzzel is een logisch denkspel dat bestaat uit 7 geometrische stukken: 5 driehoeken, 1 vierkant en 1 ruit. De stukjes moeten in elkaar gezet worden om complexere vormen te vormen. Tangram is een uitstekend hulpmiddel om logica, creativiteit en concentratie te ontwikkelen.

Een klassiek puzzelspel

De Houten Tangram Puzzel is een klassiek puzzelspel dat eeuwen geleden in China werd ontwikkeld. Het bestaat uit zeven verschillende geometrische stukken, tans genaamd, die in elkaar gezet kunnen worden om verschillende vormen en figuren te vormen. Dit puzzelspel is perfect voor kinderen en volwassenen die hun probleemoplossend vermogen, creativiteit en oog-handcoördinatie willen verbeteren. De Houten Tangram Puzzel is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor het duurzaam en slijtvast is.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.