Educatief houten hersenspel voor kinderen met blauwe maan en kind met vader
Educatief houten hersenspel voor kinderen
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Educatief houten hersenspel voor kinderen

29,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Laat u verleiden door dit prachtige houten speelgoed om de vaardigheden van uw kind te helpen ontwikkelen. Het wordt geleverd met 18 ronde stenen in verschillende kleuren, en een blauw maanmodel. Het speelgoed is gemaakt van hout, perfect om de speelgoedcollectie van uw kind mee te beginnen.

Uw kind zal dol zijn op het spelen met dit leuke en kleurrijke houten speelgoed!

Een kwestie van evenwicht

Een leuk educatief spel waarmee jonge kinderen leren over kleuren en evenwicht, en waarmee ze hun oog-handcoördinatie verbeteren. Met dit speelgoed kunt u een moment met uw kind delen en uw relatie tijdens hun eerste jaren ontwikkelen. Het spel bestaat uit een houten bord met gaten van verschillende vormen en groottes, en veel kleurrijke houten stukken die in de bijbehorende gaten gestoken moeten worden.

Een uitzonderlijk stuk speelgoed dat de creativiteit stimuleert

Het educatieve houten hersenspel voor kinderen is uitzonderlijk speelgoed dat creativiteit, denken en logica bij kinderen stimuleert. Dit spel is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om kinderen vanaf 3 jaar een leuke en interactieve leerervaring te bieden. Kinderen moeten hun intelligentie en probleemoplossend vermogen gebruiken om de juiste combinaties te vinden en de uitdagingen van het spel op te lossen.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.