Anti-stress speeltje voor kinderen, pokeball stijl, met pikachu motief
Pop-it Pokémon- Anti-stress speelgoed voor kinderen
11,90  Select options
-15% Code SD15 tot 24/07/2024

Pop-it Pokémon- Anti-stress speelgoed voor kinderen

11,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Geef uw kind een pop-it versierd met hun favoriete tekenfilm: Pokémons!

Het is HET ultra-trendy speelgoed dat momenteel helemaal in is op speelplaatsen…
Dankzij dit speelgoed zal uw kind drukker en relaxter zijn, maar bovenal zal het trots zijn om het aan zijn vriendjes te laten zien, want tot nu toe was Pokémon pop-it speelgoed heel zeldzaam, net als Pokémons!

De Pokémon Pop-it is anti-stress speelgoed voor kinderen. Het is gemaakt van zachte, duurzame materialen, waardoor het perfect is voor kleine handjes. Het speelgoed bestaat uit een met lucht gevulde rubberen ballon en een plastic ring. Als u op de bal drukt, maakt hij een karakteristiek geluid dat zenuwen en spanning kalmeert. Kinderen zullen graag met dit leuke speeltje spelen, terwijl ze hun coördinatie en fijne motoriek ontwikkelen.

sPECIALE AANBIEDING: De derde is GRATIS met de code POKEMON1!

Speelgoed zo zeldzaam als Pokémon!

Zijn vrienden zullen hem zeker vragen waar hij het vandaan heeft! Want ook al is dit bekende speelgoed momenteel helemaal in, er is nog niemand op jacht gegaan naar een Pokémon pop-it. Dus maak van uw kind de beste trainer die het maar kan zijn, en geef hem of haar speelgoed waarmee hij of zij kan ontspannen en blij kan zijn met zijn of haar favoriete Pokémon! De Pokémon Pop-it is stressverlagend speelgoed voor kinderen waarmee ze stress en angst kunnen loslaten terwijl ze plezier hebben. De Pokémon Pop-it is slijtvast, leuk speelgoed waarmee uw kind stress en angst kan loslaten terwijl het plezier heeft.

Anti-stress speelgoed voor kinderen

De Pokémon Pop-it is anti-stress speelgoed voor kinderen dat een unieke en rustgevende zintuiglijke ervaring biedt. Het speelgoed is ontworpen om kinderen te helpen ontspannen, zich te concentreren en zich te vermaken terwijl het hun creativiteit stimuleert. De Pokémon Pop-it is gemaakt van siliconen van hoge kwaliteit, waardoor hij duurzaam en gemakkelijk schoon te maken is. Het biedt een unieke zintuiglijke ervaring die kinderen helpt te ontspannen, zich te concentreren en zich te vermaken terwijl hun creativiteit wordt gestimuleerd. Het is een geweldige keuze voor Pokémon-fans en voor alle kinderen die een beetje plezier nodig hebben

Niet alleen leuk, maar ook goed voor de ontwikkeling van kinderen...

Deze pop-it in de vorm van een Pokéball is niet alleen leuk en ontstressend, maar ook heel goed voor het welzijn van uw kind. Met dit antistress speeltje kunt u de balletjes erin duwen (wat erg leuk is), en het dan omdraaien om het steeds opnieuw te doen! Bovendien is het zintuiglijke en auditieve effect dat het speelgoed heeft als u het gebruikt echt bevredigend (ook voor volwassenen)! Knijpspeelgoed heeft ook het voordeel dat het de intelligentie van kinderen ontwikkelt. Ze werken aan redeneervaardigheden en intellectueel rekenen. Dit speelgoed voelt zacht aan, is slijtvast en gemakkelijk schoon te maken, en is ontworpen voor gebruik zonder mate! Wacht dus niet langer en geef uw kind speelgoed dat gezond is voor hun ontwikkeling en vooral heel leuk is! Meerdere kinderen thuis? U hoeft niet jaloers te zijn! Voeg er 3 aan uw mandje toe, en de derde is GRATIS met de code POKEMON1!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.