-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

30-toets houten bureaupiano voor kinderen

89,90 

Uitverkocht

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Open de deur naar de wereld van muziek voor uw kind met deze kleine houten bureaupiano. Geef hem voor hun verjaardag, zodat ze samen met u of hun vriendjes plezier kunnen hebben. Met dit instrument kunnen ze ook aan hun handen, geheugen en concentratie werken. Geschikt voor kinderen van 3 tot 6 jaar.

Deze houten bureaupiano is perfect voor kinderen. Hij heeft 30 toetsen en is gemaakt van hoogwaardig hout. De piano is licht van gewicht en draagbaar, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is. Hij is ook gemakkelijk in elkaar te zetten en te gebruiken. De piano wordt geleverd met een houten standaard, sleutel en handleiding.

Spelen als een echte pianist

De 30-toets houten bureaupiano voor kinderen is het perfecte muziekinstrument om aan uw kleine beginnende muzikant te geven. Deze compacte piano meet ongeveer 35 cm in lengte, 15 cm in breedte en 20 cm in hoogte, perfect geschikt voor kinderhandjes. Deze piano is gemaakt van duurzame, stevige materialen zoals massief hout en niet-giftige verf, en heeft een zachte afwerking om kindervingers te beschermen. De stevige toetsen zijn duidelijk gemarkeerd, zodat kinderen al op jonge leeftijd gemakkelijk de muzieknoten kunnen leren. Het toetsenbord heeft dertig zwarte en witte toetsen met de volledige toonladder van tonica tot hoge tonen. Met de geluidsregelknoppen kunnen kinderen het volume naar wens aanpassen. Het is ook licht van gewicht, waardoor het gemakkelijk te verplaatsen is van kamer naar kamer of wanneer het instrument buiten vervoerd moet worden.
6904-fcfbbe.jpeg

Een robuuste piano

Het kleine formaat maakt het perfect geschikt voor kinderen die de basis van muziek willen leren. Dit instrument zal onze kleine muziekliefhebbers in de dop zeker inspireren tot muzikale creativiteit. Zo kunnen ze thuis snel muziek leren spelen zonder al te veel geld uit te geven of al te veel zorg aan het materiaal te besteden, omdat het zo gemakkelijk te onderhouden is. Het stevige massief houten frame zorgt ervoor dat deze piano bestand is tegen de dagelijkse eisen van energieke kinderen. Hij is speciaal ontworpen om veilig en stevig te zijn, zodat uw kleintjes urenlang rustig kunnen spelen zonder zich zorgen te hoeven maken dat hij breekt of per ongeluk omvalt.

Om zoete melodieën te spelen

Of u uw kind nu wilt laten kennismaken met rustige melodieën of zich wilt uitleven op de toetsen, ondersteun hun muzikale ontwikkeling met een leeftijdsgeschikt instrument. Onze selectie van kinderpiano's is er voor u!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.